Resmi Gazete’de Bugün Neler Var 21 Temmuz 2024?

Resmi Gazete'nin 21 Temmuz 2024 tarihli sayısında, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinde değişiklik yapan bir yönetmelik yayımlandı. Bu değişikliklerle, üniversitenin eğitim-öğretim ve sınav sisteminde güncellemeler yapılması ve daha modern bir yapıya kavuşması hedefleniyor.

615

Resmi Gazete'nin 21 Temmuz 2024 tarihli sayısında yayımlanan yönetmelik ile Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği'nde önemli değişiklikler yapıldı. Bu değişikliklerle, üniversitenin eğitim-öğretim ve sınav sisteminin güncellenmesi ve daha modern bir yapıya kavuşması amaçlanıyor.

Yönetmelikte yapılan bazı önemli değişiklikler şunlardır:

  • Derslerin kredi değerlerinde ve seçmeli ders imkanlarında düzenlemeler yapıldı.
  • Başarı kriterleri ve sınav değerlendirme sistemi yeniden düzenlendi.
  • Öğrenci disiplini ve etik kuralları ile ilgili maddeler güncellendi.
  • Mezuniyet koşulları ve diploma verme işlemleri netleştirildi.

Ticaretle İlgili Önemli Belgeler Yayımlandı!

Resmi Gazete'nin 21 Temmuz 2024 tarihli sayısında, ticaretle ilgili dört önemli belge de yayımlandı. Bu belgeler şunlardır:

2024 Yılı Haziran Ayına Ait Dahilde İşleme İzin Belgelerinin (D1) Listesi: Bu listede, gümrükten içeri giren ve belirli işlemlere tabi tutulan malların izin belgeleri yer alıyor.

2024 Yılı Haziran Ayına Ait Yurt İçi Satış ve Teslim Belgelerinin (D3) Listesi: Bu listede, yurt içinde satılan ve teslim edilen malların belgeleri yer alıyor.

2024 Yılı Haziran Ayına Ait Hariçte İşleme İzin Belgelerinin (H1) Listesi: Bu listede, gümrükten çıkan ve belirli işlemlere tabi tutulan malların izin belgeleri yer alıyor.

2024 Yılı Haziran Ayına Ait Firma Talebine İstinaden İptal Edilen Dahilde İşleme İzin Belgeleri Listesi: Bu listede, firmaların talebi üzerine iptal edilen izin belgeleri yer alıyor.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş