havadurum

Resmi Gazete'de Bugün Neler Var? 11 Ocak 2024 Tarihli Resmi Gazete Kararları

Resmi Gazete'de 11 Ocak 2024 Perşembe günü yayımlanan kararlar, yönetmelikler ve tebliğler vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Resmi Gazete'de bugün neler var? 11 Ocak 2024 tarihli Resmi Gazete kararlarında neler var? İşte 11 Ocak 2024 tarihli ve 32426 Sayılı Resmi Gazete ayrıntıları.

598

Resmi Gazete'de bugün yayımlanan kararlar, yönetmelikler ve tebliğler arasında Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi ile Selçuk Üniversitesi'nde lisansüstü eğitim-öğretim yönetmeliklerinde değişiklik, yetkilendirilmiş gümrük müşavirliği tebliğinde değişiklik, artırma, eksiltme ve ihale ilanları, döviz kurları ve devlet iç borçlanma senetlerinin günlük değerleri yer alıyor.

Yönetmelikler

Resmi Gazete'de bugün yayımlanan yönetmelikler şöyle:

Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik: Bu yönetmelikle, Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin bazı maddelerinde değişiklik yapılmıştır. Değişiklikler arasında, lisansüstü programlara başvuru koşulları, yabancı uyruklu öğrenci kabulü, tezli yüksek lisans programı süresi, tezli yüksek lisans programı ders yükü, tezli yüksek lisans programı tez savunması, doktora programı süresi, doktora programı ders yükü, doktora programı yeterlik sınavı, doktora programı tez savunması gibi konular yer almaktadır.

Selçuk Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik: Bu yönetmelikle, Selçuk Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinin bazı maddelerinde değişiklik yapılmıştır. Değişiklikler arasında, lisansüstü programlara başvuru koşulları, yabancı uyruklu öğrenci kabulü, tezli yüksek lisans programı süresi, tezli yüksek lisans programı ders yükü, tezli yüksek lisans programı tez savunması, doktora programı süresi, doktora programı ders yükü, doktora programı yeterlik sınavı, doktora programı tez savunması gibi konular yer almaktadır.

Tebliğ

Resmi Gazete'de bugün yayımlanan tebliğ şöyle:

Yetkilendirilmiş Gümrük Müşavirliği Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ: Bu tebliğle, Yetkilendirilmiş Gümrük Müşavirliği Tebliğinin bazı maddelerinde değişiklik yapılmıştır. Değişiklikler arasında, yetkilendirilmiş gümrük müşavirliği başvuru koşulları, yetkilendirilmiş gümrük müşavirliği tespit sözleşmesi, yetkilendirilmiş gümrük müşavirliği tespit raporu, yetkilendirilmiş gümrük müşavirliği yaptırımları gibi konular yer almaktadır.

İlanlar

Resmi Gazete'de bugün yayımlanan ilanlar şöyle:

Artırma, Eksiltme ve İhale İlanları: Bu bölümde, çeşitli kurum ve kuruluşların artırma, eksiltme ve ihale ilanları yer almaktadır. İlanlarda, ihale konusu, ihale tarihi, ihale yeri, ihale usulü, ihale bedeli, geçici teminat, ihale dokümanı, ihale şartnamesi gibi bilgiler verilmektedir.

Çeşitli İlanlar: Bu bölümde, çeşitli kurum ve kuruluşların duyuru, ilan, bildirim, davet, çağrı, ihbar, tebligat gibi ilanları yer almaktadır. İlanlarda, ilan konusu, ilan tarihi, ilan yeri, ilan metni, ilan ile ilgili bilgi ve belgeler gibi bilgiler verilmektedir.

T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Döviz Kurları ve Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri: Bu bölümde, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından belirlenen döviz kurları ve devlet iç borçlanma senetlerinin günlük değerleri yer almaktadır. Döviz kurlarında, alış ve satış fiyatları, efektif alış ve satış fiyatları, kapanış fiyatları, ağırlıklı ortalama fiyatlar, TCMB kurları gibi bilgiler verilmektedir. Devlet iç borçlanma senetlerinin günlük değerlerinde, isim, vade, faiz oranı, fiyat, getiri, işlem hacmi gibi bilgiler verilmektedir.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş