Rahmi M. Koç ile Hüsnü Özyeğin Futbol Beşiktaş’a başarılar diledi

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Lugano ile karşılaşmak üzere İsviçre’ye hareket ederken, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda sürpriz bir karşılaşma yaşandı. Başkan Hasan Arat ve Divan Kurulu Üyesi Hüsnü Özyeğin, havalimanında kulübün en eski üyesi Rahmi M. Koç ile bir araya geldi. Koç ve Özyeğin, Beşiktaş’a Lugano maçında başarılar diledi.

896

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında yarın (22 Ağustos) bugün TSİ 21.30’da Thun Arena’da Lugano ile karşılaşacak. Siyah-beyazlı takım, deplasmandaki maç için Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla İsviçre’nin Thun kentine hareket etti. Başkan Hasan Arat, teknik heyet ve futbolcularla birlikte İsviçre’ye uçarken, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda sürpriz bir karşılaşma yaşandı. Başkan Arat ve Divan Kurulu Üyesi Hüsnü Özyeğin, aynı havalimanında tesadüfen karşılaştıkları kulübün en eski üyesi ve Divan Kurulu Üyesi ve Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi M. Koç ile bir araya geldi.

Rahmi M. Koç, Başkan Hasan Arat ve Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst ile bir süre sohbet ederek, Beşiktaş’ı yakından takip ettiğini belirtti. Koç ve Özyeğin, siyah-beyazlı takıma Lugano maçında başarılar diledi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş