havadurum

Radyoloji Günü’nde ÇOMÜ Hastanesi’nden Açıklama

ÇOMÜ Hastanesi Radyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İbrahim Öztoprak, 8 Kasım Dünya Radyoloji Günü dolayısıyla radyolojinin önemini ve radyoloji çalışanlarının katkılarını anlattı.

1390

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Hastanesi Radyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İbrahim Öztoprak, 8 Kasım Dünya Radyoloji Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, radyolojinin tıbbın en çok teknoloji kullanan bölümü olduğunu ve radyoloji çalışanlarının sağlık alanında hayati bir rol üstlendiklerini belirtti. Radyoloji çalışanlarının emeği sayesinde hayat kurtarıldığını, erken tanı konulduğunu, tedaviler yönlendirildiğini, ameliyatsız tedaviler yapıldığını ve birçok riskli büyük ameliyatın sayısının azaltıldığını vurgulayan Öztoprak, radyoloji doktorları, radyoloji teknikerleri, radyoloji hemşireleri, radyoloji sekreterleri, radyoloji personeli, teknik ekip ve radyoloji öğrencilerinin Radyoloji Gününü kutladı.

Hastane Başhekimi Kiraz’a teşekkür etti

ÇOMÜ Hastanesi’nde yüksek teknolojik cihazların bulunduğunu kaydeden Öztoprak, bu cihazların hastaneye kazandırılmasında ve bakım-onarım süreçlerinin gerçekleştirilmesinde büyük katkı ve özverisi olan Hastane Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ali Kiraz’a teşekkür etti.(Haber Merkezi)

Paylaş