havadurum

Prens 3. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak? İşte Detaylar!

BluTV'nin sevilen komedi dizisi Prens'in hayranları sabırsızlıkla 3. sezonun çıkış tarihini bekliyor. Dizinin 2. sezonunun finalinin ardından merak konusu olan 3. sezonla ilgili heyecan verici bilgiler sızdı!

2152

Giray Altınok ve Kerem Özdoğan'ın senaryosunu yazdığı, Bülent İşbilen ve Gökdeniz Uslu'nun yönetmenliğini üstlendiği Prens dizisi, 2023 yılında yayınlanmasıyla büyük bir başarı yakalamıştı. Özellikle Ahmet Kural'ın canlandırdığı Prens karakteri ve dizinin eğlenceli hikayesi, izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. 2. sezonun finalinin ardından dizinin hayranları 3. sezonun ne zaman yayınlanacağını merak etmeye başladı.

Prens 3. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Resmi bir açıklama olmasa da, edinilen bilgilere göre Prens 3. sezonun 2025 yılı Şubat ayında yayınlanması bekleniyor. Yapımcı şirket MGX Film tarafından yapılan açıklamada, dizinin yeni sezonunun çekimlerinin tamamlandığı ve 2025'te izleyiciyle buluşacağı belirtildi.

Prens 3. Sezon Konusu Ne Olacak?

Prens 3. sezonun konusu hakkında resmi bir bilgi bulunmasa da, 2. sezonun finalinde yaşanan olaylardan yola çıkarak bazı tahminlerde bulunabiliriz. 2. sezonun finalinde Prens, tahtı kuzeni Kalesh'e bırakıp sevdiği kadınla birlikte ülkeyi terk etmişti. 3. sezonda ise Prens'in geri dönüp dönmeyeceği, Kalesh'in saltanatının nasıl geçeceği ve Bongomia ile komşu krallıklar arasındaki ilişkilerin ele alınması bekleniyor.

Prens 3. Sezonda Neler Olacak?

Prens 3. sezonda neler olacağıyla ilgili bazı bilgiler de sızdı. Yeni sezonda dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimlerin katılacağı ve hikayenin daha da heyecanlı hale geleceği söyleniyor. Ayrıca dizinin bazı bölümlerinin farklı mekanlarda çekileceği de gelen bilgiler arasında.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş