havadurum

Polonya-Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Milli Takım, EURO 2024 öncesi son hazırlık maçında Polonya'yı yenerek turnuvaya moralli gitmeyi hedefliyor. Peki, Polonya - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

731

31 yıllık bir aradan sonra Polonya ve Türkiye milli takımları 10 Haziran Pazartesi günü Varşova'da karşı karşıya gelecek. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) hazırlıkları kapsamında oynanacak bu özel maç, futbolseverler için büyük bir heyecan yaratıyor.

31 Yıllık Bekleyiş Sonunda:

1993 yılından beri Polonya ile resmi bir maçta karşılaşmayan milli takım, bu uzun aradan sonra rakipleriyle Varşova'da buluşacak.

Milli Takım Son Hazırlık Maçında Polonya'ya Meydan Okuyor:

EURO 2024'e katılım hakkı kazanan milli takım, son hazırlık maçında Polonya'yı yenerek turnuvaya hazır olduğunu göstermek istiyor.

EURO 2024 Öncesi Son Sınav:

Polonya maçı, milli takımın EURO 2024 öncesi son sınavı olacak. Bu maçtan elde edilecek sonuç, turnuvadaki performans hakkında fikir verecek.

TRT Spor'da Canlı Yayın:

Polonya - Türkiye maçı, TRT Spor ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, maçı evlerinde veya dışarıda diledikleri yerden izleyebilecekler.

(ATİLLA AKIN)
Paylaş