Pera Palas'ta Gece Yarısı'nın 2. sezonu çok yakında...

Pera Palas ikinci sezonu çok yakında… Esra ve Ahmet'in geçmişe yolculuğu, beklenmedik sonuçlar doğuruyor. Tehlikeli Bir Oyun! Tarihin akışını değiştirmeye çalışan güçler, ikilinin peşinde…

992

Unutulmaz anlara sahne olan Pera Palas'ta Gece Yarısı'nın 2. sezonu, izleyiciyi nefes kesen bir maceraya daha davet ediyor! Zamanın derinliklerinde kaybolan sırların peşine düşen Esra ve Ahmet, 1941 yılına yapacakları tehlikeli yolculukla kaderlerini değiştirecek bir kararın eşiğine geliyor. İkinci sezonun ilk bölümleriyle birlikte ortaya çıkan şok edici gerçekler, diziye olan ilgiyi daha da artırdı. Peki, Esra annesinin izini bulabilecek mi? Ahmet, tarihin akışını değiştirebilecek mi? İşte, merakla beklenen 2. sezon hakkında bilmeniz gereken her şey!

Pera Palas'ta Gece Yarısı 2. sezonu, 1941 yılına yapılan bir zaman yolculuğu ile başlıyor. Esra, annesinin izini sürerken, Ahmet ise tarihin akışını değiştirme tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor. İkinci sezonda, yeni karakterlerle tanışıyor ve diziye daha fazla gizem katılıyor.

Emre Şahin ve Nisan Dağ’ın yönetmenliğini üstlendiği, senaryosunu Elif Usman, Aksel Bonfil ve Ekin Akçay’ın kaleme aldığı "Pera Palas’ta Gece Yarısı" dizisinin 2. sezonu, 12 Eylül’de Netflix’te izleyicilerle buluşacak.

Dizinin yeni sezonunda, oyuncu kadrosuna Güven Murat Akpınar, Nezaket Erden ve Tülin Özen gibi ünlü isimler dahil olurken, sürpriz karakterlerle birlikte heyecan dolu anlar yaşanacak. Tansu Biçer'in de yer aldığı kadro, bu sezon daha da zenginleşmiş durumda.

Geçmişe dönüş yolculuğu bu sezonda devam ediyor. 1995 yılında, 1940’lara ait bir bebeklik fotoğrafı bulan Esra, annesi ve ailesinin geçmişini öğrenmek için zamanda yolculuğa çıkar. Ahmet’in geçmişle oynamaması konusunda yaptığı uyarılar Esra’yı durduramaz ve ikili kendilerini 1941 yılında yeni bir serüvenin içinde bulur.

Esra, annesinin izini sürerken, Ahmet ise tarihin akışını değiştirdiklerini fark eder. Ancak işler daha da karmaşık hale gelir. Zaman yolculuğunu keşfeden Halit, aşkının peşinden 1919 yılından 1941 yılına gelmiştir. Halit’in ortaya çıkışı, Esra ve Ahmet’in başını daha da belaya sokar.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş