havadurum

Pendikspor - Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda? Trendyol Süper Lig Maçları

Pendikspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Süper Lig’in 21. haftasında zirve yarışı veren Beşiktaş, düşme hattındaki Pendikspor’a konuk oluyor. Peki, Pendikspor - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçın detayları ve muhtemel 11’ler…

1461

Süper Lig’in 21. haftasında heyecan devam ediyor. Lider Galatasaray’ın 4 puan gerisinde kalan Beşiktaş, zorlu deplasmanda Pendikspor ile karşılaşacak. Siyah-beyazlılar, yeni teknik direktörü Fernando Santos ile çıktığı ilk maçta Adana Demirspor’u 3-0 mağlup etmişti. Pendikspor ise son 8 maçta galibiyet alamadı ve düşme hattına geriledi. İki takım arasındaki mücadele, hem zirve hem de küme düşme yarışı açısından büyük önem taşıyor.

Pendikspor - Beşiktaş maçı öncesi son durum

Pendikspor, Süper Lig’de son 8 maçta sadece 3 puan toplayabildi ve 16 puanda kaldı. Kırmızı-beyazlılar, 19. sırada yer alıyor ve kümede kalma umutlarını sürdürmek için Beşiktaş karşısında sürpriz yapmak istiyor. Pendikspor’un yeni teknik direktörü Ivo Vieira, takımın başında çıktığı ilk maçta Hatayspor ile 1-1 berabere kalmıştı. Pendikspor’da sakatlığı bulunan Mehmet Uslu, Beşiktaş maçında forma giyemeyecek.

Beşiktaş ise Süper Lig’de 35 puanla 4. sırada bulunuyor. Siyah-beyazlılar, lider Galatasaray ile arasındaki puan farkını kapatmak için Pendikspor deplasmanından 3 puanla dönmeyi hedefliyor. Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Fernando Santos, takımın başında çıktığı ilk maçta Fatih Karagümrükspor’u 3-0 yenmişti. Beşiktaş’ta Afrika Uluslar Kupası’nda milli takımlarının kadrolarında yer alan Omar Colley, Daniel Amartey, Arthur Masuaku ve Vincent Aboubakar’ın yanı sıra sakatlıkları süren Alex-Oxlade Chamberlain ile Amir Hadziahmetovic, Pendikspor maçında oynayamayacak.

Pendikspor - Beşiktaş maçı tarihi

Pendikspor ile Beşiktaş, Süper Lig tarihinde 3 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda her iki takım da 1’er galibiyet alırken, 1 maç da berabere sonuçlandı. Pendikspor ile Beşiktaş arasındaki son maç, 2022-2023 sezonunun ilk yarısında Vodafone Park’ta oynandı ve Beşiktaş, Rashica ve Cenk’in golleriyle 2-0 kazandı.

Pendikspor - Beşiktaş maçı canlı izle

Pendikspor - Beşiktaş maçı, 20 Ocak Cumartesi günü saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1’den canlı yayınlanacak. beIN Sports 1, Digiturk, D-Smart, Tivibu ve Kablo TV platformlarında izlenebilecek.

Pendikspor - Beşiktaş maçının muhtemel 11’leri

Pendikspor - Beşiktaş maçının muhtemel 11’leri ise şöyle:

Pendikspor: Erdem, Emre, Berkay, Alpaslan, Serkan, Halil, Midtsjo, Diaby, İbrahim, Gökcan, Erencan

Beşiktaş: Mert, Onur, Talha, Zaynutdinov, Umut, Semih, Necip, Demir Ege, Gedson, Rashica, Cenk

(HABER MERKEZİ)
Paylaş