havadurum

Pegasus 9 Euro’ya Uçak Bileti Kampanyası Başlattı! Sadece 2 Gün Sürecek

Pegasus, 2024 yaz sezonu için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Sadece 2 gün boyunca geçerli olan bu kampanya ile yurt içi ve yurt dışı uçuşlar için sadece 9 Euro’ya bilet alabilirsiniz. Peki, bu kampanyadan nasıl yararlanabilirsiniz? Hangi uçuşlar için geçerli? Vergiler ne kadar? İşte, merak ettiğiniz tüm detaylar.

3094

Pegasus, 2024 yaz sezonu için müthiş bir fırsat sunuyor. Belirlenen tarih aralığı için sadece 9 Euro’ya bilet satın alabileceğiniz kampanya sadece 2 gün sürecek.

Pegasus, müşterilerine 2024 yaz sezonu için harika bir kampanya sundu. 18-19 Ekim tarihlerinde önümüzdeki yaz sezonuna yönelik 9 Euro bedelle bilet satın alma imkanı tanıyan Pegasus, ucuz uçak bileti arayanları sevindirdi. Peki, Pegasus 9 Euro bilet kampanyası hangi tarihler için geçerli olacak? İşte, o detaylar.

Pegasus 9 Euro Bilet Kampanyası Nasıl Katılabilirsiniz?

Pegasus ucuz bilet kampanyası sadece bolbol üyeleri için geçerli olacak. Eğer henüz bolbol üyesi değilseniz, buradan üye olabilirsiniz. Üyelik ücretsizdir ve birçok avantaj sağlar.

18-19 Ekim’de alınacak biletler, 31 Mart 2024– 26 Ekim 2024 uçuş tarihli koltuklar için geçerli olacak. Yani önümüzdeki yaz tatilinizi şimdiden planlayabilir ve uygun fiyata biletinizi alabilirsiniz.

Pegasus 9 Euro Bilet Kampanyası Hangi Uçuşlar İçin Geçerli?

Pegasus’un sunduğu bu eşsiz fırsat yurt içi, yurt dışı ve Kıbrıs uçuşlarını kapsıyor. Kampanya sınırlı sayıdaki bilet için geçerli olacak.

Aşağıda listelenen yurt dışı uçuşlarında toplam 250.000 koltuk için geçerlidir. Yurt içi uçuşlarında 35.000 koltukta ve Kıbrıs uçuşlarında 25.000 koltukta geçerlidir.

Yurt içi uçuşları 449.99 TL’den, Kıbrıs uçuşları 39,99 USD’den ve yurt dışı uçuşları 9€ + vergilerden başlayan fiyatlarla satışta olacak.

Pegasus 9 Euro Bilet Kampanyasında Vergiler Ne Kadar?

Pegasus’un 9 Euro bilet kampanyasında vergiler, ilgili tarifeli uçuşlar ile ilgili olarak seyahat gerçekleştirilen havalimanı/terminal işletmecisine geçerli tarifeler uyarınca ödenen yolcu servis ücreti veya benzer içerikli maliyet/vergi kalemlerini kapsar. Seçilen uçuşun vergi tutarını; flypgs.com’da sağ üst köşeye, Pegasus Mobil uygulamasında ise sağ alt köşeye tıklayarak görüntüleyebilirsiniz.

Bu fırsatı kaçırmamak için acele edin ve hayalinizdeki tatil için biletinizi hemen alın. Pegasus’un 9 Euro bilet kampanyası sadece 2 gün sürecek.

(Saim Tunçman)

Paylaş