havadurum

PAU kimdir? Sosyal medyada fenomen olan şarkıcı hakkında merak edilenler!

PAU, yaptığı komik videolar ve seslendirdiği şarkılarla milyonlarca takipçiye ulaşan bir sosyal medya fenomeni. Peki, PAU’nun gerçek adı nedir? PAU kaç yaşında, nereli? PAU Ayşe ile nasıl tanıştı?

6729

Sosyal medyada Var Böyle Tipler isimli sayfasıyla tanınan PAU, hem komik hem de duygusal videolarıyla dikkat çekiyor. Ayrıca Sebastian, Ego, Sensin Doktorum gibi şarkılarıyla da müzik piyasasında kendine yer edinen PAU, son zamanlarda Ayşe adlı bir kadınla çektiği videolarla gündemde. Peki, PAU kimdir? PAU’nun gerçek adı nedir? PAU kaç yaşında, nereli? PAU Ayşe ile nasıl tanıştı?

PAU’nun gerçek adı Ayhan Ulu

PAU, 1 Mart 1990 tarihinde İzmir’in Bornova ilçesinde doğdu. Aslen Karslı Azeri Türklerinden olan bir sanatçıdır. Bir kız kardeşi ve bir erkek kardeşi bulunmaktadır. Müzisyen bir babanın oğlu olan PAU’nun gerçek adı Ayhan Ulu’dur. Ege Üniversitesi Konservatuvar mezunu olan PAU, piyano çalmayı çok seviyor. PAU ismi ise Piyanist Ayhan Ulu’nun kısaltmasıdır.

PAU’nun şarkıları ve videoları çok seviliyor

PAU, 2015 yılında açtığı Var Böyle Tipler isimli Instagram sayfasında komik videolar paylaşmaya başladı. Bu sayfa kısa sürede milyonlarca takipçiye ulaştı. PAU, videolarında günlük hayattan kesitler, sosyal eleştiri ve mizah unsurlarını harmanlayarak izleyicilerini hem güldürüyor hem de düşündürüyor. PAU aynı zamanda bir şarkıcıdır. Sebastian, Ego, Sensin Doktorum, Var Bir Hayalimiz gibi şarkılarıyla da müzik piyasasında kendine yer edinen PAU, bu şarkıları YouTube kanalında yayınladığı kliplerle de destekliyor. PAU’nun son olarak Kasım 2022’de Haram ve Kral Geri Döndü isimli tekli şarkıları çıkmıştır.

PAU Ayşe ile nasıl tanıştı?

PAU’nun sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri de Ayşe ile olan ilişkisidir. Ayşe, sokakta darp edildikten sonra PAU’nun evine sığınan ve psikolojik sorunları olan bir kadındır. PAU, Ayşe’ye yardım etmek için onu evinde misafir ettiğini ve onunla videolar çekerek onu mutlu etmeye çalıştığını söylüyor. Ayşe ise PAU’ya aşık olduğunu ve onunla evlenmek istediğini dile getiriyor. Ancak bu ilişkinin gerçek olup olmadığı konusunda pek çok spekülasyon yapılıyor. Bazıları bu ilişkinin sadece bir reklam amaçlı olduğunu iddia ederken, bazıları da bu ilişkinin gerçekten yaşandığını savunuyor. Bu konuda henüz net bir açıklama gelmediği için izleyiciler merak içinde bekliyor. (Haberin Merkezi)

Paylaş