Passolig Kaldı Mı? Passolig Bitti Mi? Son Dakika Bilgileri!

Passolig kalktı mı? Passolig devam edecek mi? Peki, Passolig kalktı mı, Passolig bitti mi? Yeni sezonda biletler nasıl satılacak?

1006

Futbolseverler Dikkat! Passolig'in kaderi nihayet belli oldu. Peki, Passolig kalktı mı, Passolig bitti mi? Yeni sezonda biletler nasıl satılacak? Passolig devri kapandı! Yeni dönemde bilet satışları nasıl yapılacak?

Türkiye profesyonel futbol liglerinde 2014 yılından beri kullanılan Passolig uygulaması, 9 yıllık serüveninin ardından sona eriyor. Peki, Passolig kartlar ne olacak, Passolig bakiyeleri ne olacak?

Passolig Kaldırıldı mı?

Hayır, Passolig 2023-2024 sezonunda kaldırılmadı. Kulüpler Birliği Vakfı (TBV) tarafından yapılan açıklamaya göre, Passolig kartı uygulaması 2024-2025 sezonundan itibaren sona erecek.

Passolig Ne Zaman Kaldırılacak?

Passolig uygulaması, 2024-2025 sezonunun başında kaldırılacak. Bu tarihe kadar Passolig kartı sahipleri bilet satın alma ve stadyumlara giriş yapma işlemlerini normal şekilde gerçekleştirebilecekler.

Passolig Kartlar Ne Olacak?

2024-2025 sezonundan itibaren Passolig kartlar geçerliliğini yitirecek. Bu tarihten sonra Passolig kartı ile bilet satın almak veya stadyumlara giriş yapmak mümkün olmayacak.

Passolig Bakiyeleri Ne Olacak?

Passolig kartınızda bakiyeniz varsa, 2025 yılı sonuna kadar bu bakiyeyi Passolig web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden iade alabilirsiniz.

Yeni Sezonda Biletler Nasıl Satılacak?

2024-2025 sezonundan itibaren kulüpler kendi bilet satış platformlarını kullanarak bilet satışı yapabilecekler. Bu platformlar, kulüplerin web siteleri, mobil uygulamaları veya anlaşmalı oldukları biletleme firmaları olabilir. Konuyla ilgili yetkililer henüz net bilgi paylaşmadı.

Passolig Hakkında Merak Edilenler

Passolig biletlerim ne olacak?

2023-2024 sezonunda satın aldığınız Passolig biletleriniz geçerliliğini koruyacak. Bu biletler ile normal şekilde stadyumlara giriş yapabilirsiniz.

Passolig yerine hangi sistem gelecek?

Henüz net bir sistem belirlenmedi. Kulüpler kendi bilet satış platformlarını kullanacaklar.

Passolig iade ücreti var mı?

Hayır, Passolig kartınızı iade ederken herhangi bir ücret ödemenize gerek yok.

Passolig bakiyemi nasıl iade edebilirim?

Passolig web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden bakiyenizi iade talebinde bulunabilirsiniz.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş