havadurum

Panayır keyfi uzatıldı

Çan’da her yıl Haziran ayında düzenlenen Geleneksel Yaz Panayırı, esnaflar ile vatandaşlardan gelen talepler üzerine bir gün uzatıldı.

1343

Çan Belediyesi Kapalı Pazar Yeri’nde 26 Haziran Çarşamba günü başlayan Çan Geleneksel Yaz Panayırı, 29 Haziran Cumartesi akşamı saat: 24.00’e kadar uzatıldı. Çan’da geleneksel olarak her yıl 4-6 Haziran tarihlerinde düzenlenen yaz panayırı, bu yıl ilk kez tarih değişikliğine giderek 26-28 Haziran tarihlerine alınmıştı. Her zamanki gibi geniş bir ürün yelpazesi ile vatandaşları ağırlayan Çan Geleneksel Yaz Panayırı, Türkiye’nin dört bir yanından gelen esnaflar ve Çan'daki esnaflar uzatılan bir gün ile dört gün boyunca Çan halkı ile buluşacak.

Pek çok panayır klasiğinin tezgahlarda yerini alacağı panayırda kitaptan nalbura, züccaciyeden oyuncağa, meyveden konfeksiyona pek çok ürün indirimli olarak satışa sunuluyor. Geleneksel Çan Yaz Panayırı’nda ayrıca çocuklar için oyun alanları, lunapark, alışveriş stantları, tekstil stantları, yöresel ürünler ve hediyelik eşyalar ile yerel lezzetler bulunuyor. Panayırda en çok ilgiyi ise yerel üreticiler tarafından kurulan tezgahlar ve satılan yöresel ürünler görüyor.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş