havadurum

Panathinaikos Maçı Heyecanı Özgürlük Parkı'nda!

Fenerbahçe Beko, 5 yıllık aradan sonra Euroleague'de Final Four'a yükselmek için 24 Mayıs Cuma günü saat 19.00'da Yunan rakibi Panathinaikos ile karşılaşacak. Çanakkale Belediye Başkanlığı'ndan yapılan açıklamadı Özgürlük Parkı ve Barış Kafe'de kurulacak dev ekranda tüm hemşehrilerimiz gelip bu heyacana ortak olabilir denildi.

618

Fenerbahçe Beko, normal sezonda Euroleague'i 3. sırada tamamlayarak çeyrek finallere yükseldi. Çeyrek finallerde ise Zalgiris Kaunas'ı 3-1 yenerek Final Four'a uzanan yolda önemli bir adım attı. Fenerbahçe Beko'nun final four'a yükselmesi için Panathinaikos'u yenmesi gerekiyor.

Panathinaikos Hakkında

Panathinaikos, Euroleague'in en köklü ve başarılı takımlarından biri. 6 kez Euroleague şampiyonluğu yaşayan Yunan ekibi, bu sezon normal sezonda 6. sırayı alarak play-off'lara yükseldi. Play-off'larda da Bayern Münih'i yenerek Final Four'a hak kazandı.

Heyecana Ortak Olun!

Fenerbahçe Beko'nun Euroleague'de Final Four'a yükselmesi için desteğinize ihtiyacı var! Tüm hemşehrilerimizi 24 Mayıs Cuma günü saat 19.00'da Özgürlük Parkı ve Barış Kafe'ye bekliyoruz. Birlikte bu heyecanı yaşayalım ve Fenerbahçe Beko'yu finale taşıyalım!

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş