Özyurt'tan Semedeli Köyü'ne ziyaret

CHP İl Genel Meclis Üyesi Ramazan Mesut Özyurt, Semedeli Köyü’nü ziyaret ederek köylülerin sorunlarını dinledi ve çözüm için çalışacağını belirtti.

1758

Çan, Semedeli Köyü - CHP İl Genel Meclis Üyesi Ramazan Mesut Özyurt, Semedeli Köyü'ne gerçekleştirdiği ziyarette köy halkı ve gençler tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Ziyaret kapsamında köylülerle bir araya gelen Özyurt, onların sorunlarını dinledi ve çözüm için çalışacağına dair söz verdi.

Şevik; "Gençler yoğun ilgi göstedi"

Semedeli Köyü Muhtarı Ali Şevik, köy muhtarlığının sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "CHP İl Genel Meclis Üyesi Ramazan Mesut Özyurt, dün akşam köyümüzü ziyaret etti. Ziyaret sırasında köylülerin ve gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı," ifadelerini kullandı.

Özyurt; "Köy ziyaretlerini aksatmadan devam edeceğim"

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan İl Genel Meclis Üyesi Ramazan Mesut Özyurt ise, "Seçim dönemleri dışında da her zaman vatandaşlarımızın yanında olacağım. Köy ziyaretlerini aksatmadan devam edeceğim. Onların sorunlarını dinleyip, çözüme kavuşturmak için gece gündüz demeden vatandaşlarımıza hizmet etmeyi sürdüreceğim," dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş