havadurum

Özel Cem Sağlık Merkezi markalaşma sürecini tamamladı

Türk Patent Enstitüsü tarafından, İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Cengiz Ünüvar ve Dr. Emrah Direk önderliğinde kurulan Özel Sağlık Merkezine  ait “Özel Cem Sağlıklı Yaşam Merkezi” marka ve logosu  tescillendi.

2847

Çanakkale Muayenehaneler Birliği tarafından Çanakkale Merkez Esenler Mahallesi Karacaören yolu üzerinde kurulu bulunan Özel Cem Sağlıklı Yaşam Merkezi Limited Şirketi “Özel Cem Sağlıklı Yaşam Merkezi” isimli marka ve logosu için Türk Patent Enstitüsüne yapmış olduğu başvuru kabul edildi. Marka, tescil belgesini aldı.

Türk Patent Enstitüsü tarafından, İç Hastalıkları Uzmanımız Dr. Cengiz Ünüvar ve Dr. Emrah Direk önderliğinde kurulan Özel Sağlık Merkezine ait “Özel Cem Sağlıklı Yaşam Merkezi” marka ve logosu 31 Aralık 2023 tarihinden itibaren 10 yıl süreyle geçerli Marka Tescil Belgesi verilerek tescil edildi.

Marka Tescil Belgesi’nin alınmasında emeği geçen; Marka Vekili Murat Pişkin ile Birlikte Mali Müşavir Zehra Pişkin; Marka Tescili ile Fikri ve Sınai Mülkiyet haklarının önemine vurgu yaparak Marka Tescil Belgesini Dr. Cengiz Ünüvar’a teslim etti.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş