havadurum

Özacar’dan emekli itfaiyeciye tekerlekli sandalye...

Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, itfaiyeden emekli olduktan sonra geçirdiği trafik kazası sonrası yatağa bağımlı hale gelen Recai Uzgür`e (55), tekerlekli sandalye hediye etti.

502
Belediye Başkanı Özacar, Belediye Meclis Üyesi Arif Taş ile birlikte Uzgür`ü, Yazıcızade Mahallesi Telli Çeşme 2. geçitteki evinde ziyaret etti. Emekli itfaiyeciye tekerlekli sandalye hediye eden Özacar, Uzgür`ün, tekerlekli sandalye ile birlikte az da olsa rahatlayacağını bildirdi. Uzgür de belediye başkanı Özacar`a teşekkür ederek, ``Hiç bir yere çıkamıyordum. Şimdi en azından dışarı çıkabileceğim. Sevinçliyim`` dedi.
 
Gelibolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünden emekli olduktan sonra geçirdiği trafik kazası sonrasında yatağa bağımlı hale geldiğini belirten Uzgür, 3,5 yıldır yatalak olduğunu ifade etti. Uzgür, doktorların ``yürüyeceksin`` demesine ve uygulanan tedavilere rağmen ayağa kalkamadığını dile getirerek, ``Kahvehaneye, dışarı çıkmaya hasret kaldım. Bu sandalyeyle hiç değilse dışarıya çıkabileceğim`` diye konuştu.
Paylaş