Oyak Yatırım'dan ÇTSO'ya Ziyaret

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Oyak Yatırım Çanakkale Şube Müdürü Ersin Sert’i ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde ağırladı. Gerçekleştirilen ziyarette, ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal da hazır bulundu.

481

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Oyak Yatırım Çanakkale Şube Müdürü Ersin Sert ile bir araya geldi. ÇTSO Kongre Fuar Merkezi'nde gerçekleşen bu ziyarette, Oyak Yatırım'ın sunduğu finansal hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret detaylarına yer verdi

Çanakkale'deki Oyak Yatırım şubesi, Türkiye genelindeki 13 şubeden biri olarak ÇTSO İş Merkezinde faaliyet gösteriyor. Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, bu önemli buluşmanın detaylarını paylaşarak şunları söyledi: "Oyak Yatırım, birçok sektörde finansal danışmanlık hizmeti sunan bir kuruluş. Şube Müdürü Ersin Bey ile bugün ürünleri hakkında kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdik."

Ziyaret için teşekkür etti

Ziyaret sırasında dövizde swap işlemleri de ele alındı. Oyak Yatırım Çanakkale Şube Müdürü Ersin Sert, bu işlemlerle ilgili detaylı bilgiler vererek ilgilenen ÇTSO üyelerini şubelerine davet etti. Semizoğlu, bu bilgilendirme ve ziyaret için Ersin Sert'e teşekkürlerini iletti.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş