Oryantiring etkinliği gerçekleştirildi

ÇOMÜ'nün Oryantasyon programı kapsamında düzenlenen oryantiring etkinliği, öğrencilerin spor yaparken kampüslerini tanıma fırsatı bulduğu keyifli bir organizasyon oldu.

1065

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Oryantasyon programı kapsamında, üniversitenin spor dostu kampüsünü tanıtmak ve öğrencileri spora teşvik etmek amacıyla Adnan Menderes Parkı'nda bir oryantiring etkinliği düzenlendi. Etkinlik, Spor Birliği Koordinatörlüğü tarafından Doç. Dr. Oya Erenoğlu, Doç. Dr. Şengül Üzen Cura ve Öğr. Gör. Nureddin Cura’nın destekleriyle gerçekleştirildi.

Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu'nun da katıldığı etkinlikte, öğrenciler spor yaparken kampüslerini daha iyi tanıma fırsatı buldu. Rektör Erenoğlu, "Oryantasyon haftası boyunca birçok etkinlik düzenledik. Bu oryantiring etkinliği ile öğrencilerimiz hem spor yapıyor hem de kampüslerini tanıyarak aidiyet duygularını geliştiriyor. Bu etkinliği artık geleneksel hale getirdik," dedi. Ayrıca, 12-13 Ekim tarihlerinde Çanakkale Belediyesi, Valiliği ve ÇOMÜ iş birliğiyle Halk Bahçesi’nde düzenlenecek ÇOMÜ Kent Fast etkinliğine de tüm öğrencileri davet etti.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş