havadurum

Ortaköy’de İnşaat Çökmesi: 2 Kişi Denize Düştü, 1’i Öldü

İstanbul Beşiktaş’ta Ortaköy sahilinde inşaat çalışması yapılan alanda çökme meydana geldi. Çökme sonucu 2 kişi denize düştü. Denize düşenlerden biri kurtarıldı, diğeri ise hayatını kaybetti.

914

İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde Ortaköy sahilinde fore kazık uygulaması yapılan bir inşaatta çökme meydana geldi. Çökme sonucu 2 işçi denize düştü. Olay yerine gelen ekipler, denize düşen işçilerden birini kurtarırken, diğeri ise hayatını kaybetti.

Kurtarma Çalışmaları

Olay, Ortaköy sahilinde saat 10.30 sıralarında meydana geldi. İSPARK’a ait otopark olarak kullanılan alanda fore kazık uygulaması yapılırken çökme yaşandı. Çökme sonucu 2 işçi denize düştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sahil güvenlik, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Denize düşen işçilerden biri çevredekilerin yardımıyla yaralı olarak kurtarıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Diğer işçiyi kurtarmak için ise dalgıçlar devreye girdi. Dalgıçların yaptığı arama çalışması sonucunda denize düşen işçinin cansız bedenine ulaşıldı.

Olay Yeri İncelemesi

Olay yerinde inceleme yapan ekipler, çökmenin nedenini araştırdı. Çökmenin yaşandığı alanın güvenliği sağlandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Olayda hayatını kaybeden işçinin kimliği henüz açıklanmadı. Yaralı işçinin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş