Optimist hazırlık kampı başarıyla tamamlandı

Yelken Sporcularımızla İÇDAŞ Spor Kulübü Karabiga Sporcu Evi’nde gerçekleştirdiği Optimist hazırlık kampı başarıyla tamamlandı.

377

İÇDAŞ Spor Kulübü Karabiga Sporcu Evi’nde Yelken branşı sporcularımız ile farklı tarihlerde ve sınıflarla düzenlediği yaz dönemi hazırlık kampları, başarıyla tamamlandı. Temmuz ve Ağustos aylarında gerçekleştirdiği kamplarla, sporculara hem fiziksel hem de mental olarak sezon öncesi güç depolama fırsatı veridi.

Sporcularımızın rekabetçi ruhu artırıldı

Kulüpten yapılan açıklamada; “04 - 10 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz Optimist kampında, 20 sporcu ve 2 antrenör yer aldı. Genç yelkencilerimiz, temel yelken tekniklerini pekiştirirken, aynı zamanda deniz üzerindeki manevra yeteneklerini de geliştirdiler. Kamp boyunca antrenmanların yanı sıra yapılan yarışlarla, sporcularımızın rekabetçi ruhu artırıldı. Kulübümüz, bu kamplarla genç sporcuların yeteneklerini geliştirmelerine ve gelecek sezon öncesinde güçlü bir hazırlık dönemi geçirmelerine olanak sağlarken, bu tür organizasyonlarla sporcularımızın ulusal ve uluslararası başarılarına katkıda bulunmayı hedeflemektedir” ifadelerine yer verildi.

Haberin diğer resimleri için linki tıklayın

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş