havadurum

Önceki dönem CHP başkanlarından ortak açıklama! 

CHP’nin Çanakkale eski dönem kurmayları, CHP İl Başkanlığı’na gerçekleştirdikleri ziyaretin ardından açıklamada bulundu.

846

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Çanakkale İl Başkanlığı'na önceki dönem başkanları tarafından basına kapalı ziyaret gerçekleştirilmişti. Bazı basın organlarında farklı yorumlara yol açan ziyarete dair CHP eski dönem kurmayları açıklamada bulundu. Ortak açıklamaya CHP’nin İlçe Eski Başkanları Süleyman Büyükgaga, Ali Uyanık, Süleyman Erte; Eski İl Başkanları Erkan Tüze, M. Ümit Ural, Doğan Ateş İle İl Eski Başkanı ve İl Eski Belediye Başkanları İsmail Özay ve Ülgür Gökhan, imzacı olarak yer aldı.

Açıklamada şu sözlere yer verildi, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin önceki dönem İl, Merkez İlçe ve Belediye Başkanları olarak 10 Mayıs 2024 tarihinde İl Başkanlığımıza bir ziyaret gerçekleştirilmiştir. Ziyaretimizde 31 Mart 2024 yerel seçimleri sonrası mevcut durumun tespiti yapılarak karşılıklı görüş alış verişinde bulunulmuş, değerlendirme ve önerilerimiz ilgili yerlere iletilmek üzere İl Başkanlığımıza yazılı olarak verilmiştir. Ziyaretimiz ve görüşmemiz basına kapalı olarak gerçekleşmiş, tarafımızca basına ve kamuoyuna herhangi bir bilgi paylaşımında bulunulmamıştır. Buna rağmen bazı basın-yayın organlarında ziyaretimize ve içeriğine ilişkin gerçeklikten uzak, özünden saptırılmış ve algı oluşturmaya yönelik haberler ve yorumlar yapıldığı görülmektedir. Gerçeği yansıtmayan haber ve yorumlara itibar edilmemesi, gerekmesi halinde İl Başkanlığımıza yazılı olarak sunulan metinin kamuoyuyla paylaşma hakkımızın saklı olduğunu bildiririz.”

(HABER MERKEZİ)
Paylaş