havadurum

Okyay, Anneler Günü'nde köyünde kadınları ziyaret etti

Kale Grubu Başkanı ve CEO'su Zeynep Bodur Okyay, Anneler Günü'nü ailesinin ve kendisinin köyü olan Yenice'nin Nevruz Köyü'nde "Memleket Buluşması" yaparak kutladı.

1243

Kale Grubu Başkanı ve CEO’su iş insanı Zeynep Bodur Okyay, Nevruz köyündeki kadınların hayallerine ortak olup onları cesaretlendiren ve kurdukları kooperatif ile “Nevruz Köyü Kadınları” adıyla bir marka yaratan köyündeki kadınları "Anneler Günü"nde arkadaşlarıyla birlikte ziyaret eden Kale Grubu Başkanı ve CEO'su iş insanı Zeynep Bodur Okyay, gazeteci Sabri Karakaya'ya yaptığı özel açıklamada; "Böyle manevi değeri önemli bir günde Nevruz Köyü Kadınlarımızın yanında olmaktan çok mutluyum. Kurucumuz ve Onursal Başkanımız Rahmetli babam Dr. İbrahim Bodur'un adını taşıyan ortaokulumuzda faaliyetlerini sürdüren Nevruz Köylü Kadınlarımız çok kısa bir sürede ürettikleri ürünlerle marka oldular. Kendilerini bu önemli günde tebrik ediyor ve kutluyorum" dedi.

Nevruz Köylü kadınlarla toplu fotoğraf çektirip her birine bir buket çiçek hediye eden Kale Grubu Başkanı ve CEO'su Zeynep Bodur Okyay, köyündeki Anneler Günü'nde en mutlu günlerden birini yaşadığını sözlerine ekledi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş