havadurum

Öğretmenler Günü’nde öğretmenlere Vali Aktaş’tan sürpriz

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz ve öğretmenleri kabul etti. Vali Aktaş, başarılı çalışmalarından dolayı öğretmenlere belge takdim etti.

934

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından seçilen başarılı öğretmenleri makamında kabul etti. Vali Aktaş, öğretmenlere teşekkür ederek, başarı belgesi verdi.

Vali İlhami Aktaş, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Murat Büyük ve Hasan Ergüvan, Çanakkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Saffet Uzel, Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İsmail Çetin, Çanakkale Öğretmenevi ve ASO Müdürü Nahide Dalkıran, Mustafa Kemal İlkokulu Müdürü Bahar Öztürk, Çanakkale Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Berna Aras, Çanakkale Bilim ve Sanat Merkezi Öğretmeni Seda Şayan Kösem ve Kepez Atatürk İlkokulu Sınıf Öğretmeni Cem Moran’ı makamında ağırladı.

Öğretmenlerle Bir Süre Sohbet Etti

Vali Aktaş, ziyarette öğretmenlerle bir süre görüşerek sohbet etti. Öğretmenlerin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Vali Aktaş, eğitimdeki gelişmeler ve başarılar hakkında bilgi aldı. Vali Aktaş, öğretmenlerin mesleki ve kişisel gelişimlerine önem verdiklerini belirterek, öğrencilerin yetişmesinde büyük rol oynadıklarını vurguladı.

Öğretmenlere Başarı Belgesi Verdi

Vali Aktaş, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Murat Büyük ve Hasan Ergüvan ile öğretmenleri başarı belgesi ile ödüllendirdi. Vali Aktaş, öğretmenlere teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Vali Aktaş, tüm eğitim camiasının 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi.

(Yunus Erzincanlı)

Paylaş