havadurum

Öğrenciler daha temiz bir Bozcaada için birbirleriyle yarıştı

Ezine Meslek Yüksekokulu, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Bozcaada’yı daha temiz bir hale getirmek için harekete geçti.

478

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Ezine Meslek Yüksek Okulu Turizm, Seyahat ve Eğlence Hizmetleri Bölümü öğrencileri, Bozcaada Belediyesinin davetlisi olarak Bozcaada’yı ziyarette bulundu. Adaya sadece ziyaret etmek için değil, farkındalık yaratmak için de geldiklerini dile getiren öğretim görevlileri ve öğrenciler daha temiz bir Bozcaada için harekete geçti.

Hep birlikte çöpleri temizlediler

Üç belediye personeliyle birlikte dış temizlik ekibinin yönetiminde Habbele ve Sulubahçe koyları öğrenci ve öğretim görevlileri tarafından temizlendi. Öğrenciler Belediye Dış Temizlik ekibinin getirdiği kamyonu tıka basa doldurdular.

Ayazma’da mola verildi

Öğrenciler ve öğretim görevlileri saatler süren temizliğin ardından Ayazma’da yorgunluk attılar. Vahit’in Yeri’nde hem günün yorgunluğunu atan öğrenciler, hem de Bozcaada’nın tadını çıkardı. Bozcaada Belediye Başkan Yardımcısı Gülay Elbir Uslu, öğretim görevlileri ve öğrencilere gerçekleştirdikleri farkındalık için teşekkür etti.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş