havadurum

Öğrenci-İşveren buluşmaları sürüyor

Biga İÇDAŞ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, İŞKUR tarafından düzenlenen İlk İş Görüşmem İlk İşim Projesi sayesinde işverenlerle buluşmaya devam ediyor.

388

Biga’da İÇDAŞ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Aymaksan Firması’ndan Bilge Kuş, Bigam Koltuk Firmasından Okan Ergüven ve Müjgan Ergüven, Güleryüz Danışmanlık Firmasından Erdanay Oturan ve Doğanlar Mobilya’dan Ayşenur Beçel ile birebir görüşmeler yaparak mezun olduktan sonra iş hayatına atılım konusunda önemli bir adım attılar. Ayşe Doğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ise BİKAD Özel Biga Anaokulu öğretmeni Pervin Diken ile görüşme imkânı buldular.

Yine aynı proje kapsamında Meslek Lisesi öğrencileri Destan Çiftliği firmasından Ahmet Gökmen, Köşdere-Kırkgeçit Firmasından Nurfiliz Conker ve Fatma Akıcı, Akkol Firmasından Mehmet Çayhan ve Gönenli Süt Firmasından Eray Özbeyli ve Yüksel Erdem ile görüşme fırsatı buldular

Ayrıca İş ve Meslek Danışmanı tarafından öğrencilerin İŞKUR kayıtları yapılarak İŞKUR faaliyetleri ve meslek seçimi konularında sunum yapıldı.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş