havadurum

Nostalji Sevenler İçin Elden Ele: Kasetlere Yoğun İlgi!

Çanakkale bitpazarı, her hafta olduğu gibi bu hafta da ziyaretçilerini ağırladı. Havanın güzel olması bitpazarını olumlu etkiledi. Sabahın erken saatlerinde pazar yerini kaplayan kentliler, uygun fiyata istediklerini almak için pazar yerini dolaştı.

885

Çanakkale bitpazarı bu hafta da müşterini ağırladı. Çarşambayı perşembeye bağlayan gece geç saatlerde faaliyete başlayan bitpazarı, her hafta olduğu gibi vatandaşlar için yerini aldı. Sabahın erken saatlerinde pazar yerini dolduran kalabalık, pazar yerinde birçok seçeneğin arasında kendisi için en uygun ürünü aramak için tezgahların arasında dolaştı.

Eski kasetler yeniden gündemde!

Bitpazarında birçok ürün vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Özellikle geçmişi hatırlatan ürünler de çokça talep görüyor. Eski zamanlarda müzikseverlerin tercih ettiği kasetler ise bitpazarının gözde eşyalarından bir tanesi. Günümüzde gelişen teknoloji ile birlikte, kasetler dinlenmiyor olsa bile koleksiyon yapmak isteyen müşteriler için bitpazarı zengin bir seçenek oluyor. Eski sanatçılardan yabancı grupların şarkılarına kadar uzanan kaset seçenekleri ilgililerini bekliyor.

Eski filmlerin CD’si ilgi topluyor

Kasetlerin yanında birçok filmin de CD’sini bitpazarında bulmak mümkün. Eski filmlerden yeni filmlere kadar birçok filmi CD hali bitpazarında satılıyor. Günümüzde birçok filmi internetten izlemek mümkün olsa da koleksiyon severler için birçok seçenek bitpazarında bulunuyor.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş