havadurum

Nordsjaelland Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda? UEFA Konferans Ligi Maçları

UEFA Konferans Ligi H Grubu’nda son maçına çıkacak olan Fenerbahçe, deplasmanda Danimarka temsilcisi Nordsjaelland ile karşılaşacak. Sarı-lacivertliler, gruptan lider çıkmak için galibiyet arayacak. Peki, Nordsjaelland Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte maçın detayları…

1026

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’nde bu sezon gösterdiği başarılı performansla dikkat çekiyor. Sarı-lacivertliler, gruptaki 5 maçını da kazanarak 15 puanla lider durumda bulunuyor. Fenerbahçe, son maçında deplasmanda Nordsjaelland ile karşı karşıya gelecek. Danimarka ekibi ise 7 puanla 2. sırada yer alıyor. Fenerbahçe, bu maçı da kazanarak grubu namağlup lider bitirmeyi hedefliyor.

Nordsjaelland Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Nordsjaelland Fenerbahçe maçı, 30 Kasım Perşembe günü saat 23.00’te başlayacak. Mücadele, Exxen’den canlı olarak yayınlanacak. Maçın hakemi ise Fransa’dan Jeremie Pignard olacak. Pignard’ın yardımcılıklarını Aurelien Drouet ve Aurelien Berthomieu yapacak. Dördüncü hakem ise Jerome Brisard olacak.

Fenerbahçe’nin Muhtemel 11’i

Fenerbahçe’de teknik direktör İsmail Kartal, son lig maçında Adana Demirspor ile 0-0 berabere kaldıkları kadroyu bozmak istemiyor. Kartal’ın, Nordsjaelland karşısında da aynı 11’i sahaya sürmesi bekleniyor. Buna göre Fenerbahçe’nin muhtemel 11’i şöyle:

Livakovic, Osayi, Serdar Aziz, Djiku, Oosterwolde, Crespo, Fred, Kent, Mert Hakan, King, Batshuayi

Nordsjaelland’ın Muhtemel 11’i

Nordsjaelland’da ise teknik direktör Johannes Hoff Thorup, son lig maçında Aarhus ile 0-0 berabere kaldıkları kadroyu koruyacak. Thorup’un, Fenerbahçe karşısında da aynı 11’i sahaya sürmesi bekleniyor. Buna göre Nordsjaelland’ın muhtemel 11’i şöyle:

Eriksson, Kian Hansen, Frese, Villadsen, Nagalo, Tverskov, Diomande, Svensson, Ingvartsen, Schjelderup, Osman

Fenerbahçe’nin Avrupa’daki Başarısı

Fenerbahçe, Avrupa’da bu sezon oynadığı 11 maçın 10’unu kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Sarı-lacivertliler, Avrupa’da rakip fileleri 26 kez havalandırırken, kalesinde ise sadece 4 gol gördü. Fenerbahçe, Nordsjaelland maçını da kazanarak Avrupa’daki galibiyet serisini sürdürmek istiyor. (Haber Merkezi)

Paylaş