havadurum

Nicolas Pepe Trabzonsporda! Pepe Transferi Resmen Açıklandı

Trabzonspor, transfer sezonunun bombasını patlattı! Arsenal’den Nicolas Pepe’yi kadrosuna kattığını duyurdu. Peki Nicolas Pepe kimdir? Nicolas Pepe’nin maliyeti ne kadar? Nicolas Pepe’nin hedefleri neler? İşte Nicolas Pepe transferinin detayları!

833

Trabzonspor, transfer sezonunun son günlerinde büyük bir sürprize imza attı. Bordo-mavili ekip, Arsenal’den Nicolas Pepe’yi kadrosuna kattığını duyurdu. Fildişi Sahilli yıldız, 1 yıllığına kiralık olarak Trabzonspor’a geldi. İşte Nicolas Pepe transferinin detayları!

Nicolas Pepe Kimdir?

Nicolas Pepe, 29 Mayıs 1995’te Fransa’nın Mantes-la-Jolie kentinde dünyaya geldi. Futbola Poissy takımında başlayan Pepe, 2013 yılında Angers takımına transfer oldu. Burada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Pepe, 2017 yılında Lille takımına geçti. Lille’de iki sezon boyunca harikalar yaratan Pepe, 2018-2019 sezonunda 38 maçta 22 gol ve 11 asistlik bir performans sergiledi.

Bu performansın ardından Avrupa’nın dev kulüplerinin radarına giren Pepe, 2019 yılında Arsenal’e 80 milyon euro karşılığında transfer oldu. Ancak Arsenal’de beklenen çıkışı yapamayan Pepe, son iki sezonda sadece 16 gol ve 13 asist üretebildi. Arsenal’de forma şansı bulmakta zorlanan Pepe, bu sezon Trabzonspor’a kiralandı.

Nicolas Pepe’nin Maliyeti Ne Kadar?

Trabzonspor, Nicolas Pepe’yi kadrosuna kattığını KAP’a bildirdi. Yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Nicolas Pepe ile 1 (Bir) yıllık anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya; 2023-2024 futbol sezonu için 1.750.000.-Eur garanti ücret ve 1.600.000.-Eur imza ücreti ödenecektir. Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %5’i oranında ödeme yapılacaktır." denildi.

Buna göre Nicolas Pepe’nin Trabzonspor’a maliyeti yaklaşık olarak 3 milyon 500 bin euro olacak. Bu rakam, bordo-mavili ekibin bu sezonki en yüksek transfer maliyeti olacak.

Nicolas Pepe’nin Hedefleri Neler?

Nicolas Pepe, Trabzonspor’a geldikten sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Pepe, “Trabzonspor’a gelmekten çok mutluyum. Burada büyük bir camia ve taraftar var. Hedefimiz şampiyonluk ve kupalar kazanmak. Ben de takıma katkı sağlamak istiyorum. Arkadaşlarım ve teknik heyet ile uyumlu bir şekilde çalışacağız.” dedi.

Pepe ayrıca, Trabzonspor’un eski oyuncusu olan ve kendisiyle aynı mevkide oynayan Abdülkadir Ömür’ü de övdü. Pepe, “Abdülkadir Ömür çok yetenekli bir oyuncu. Onunla aynı takımda oynamak isterdim ama maalesef olmadı. Ona başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Trabzonspor, transfer sezonunun son günlerinde büyük bir sürprize imza attı. Bordo-mavili ekip, Arsenal’den Nicolas Pepe’yi kadrosuna kattığını duyurdu. Fildişi Sahilli yıldız, 1 yıllığına kiralık olarak Trabzonspor’a geldi. Nicolas Pepe’nin maliyeti yaklaşık olarak 3 milyon 500 bin euro olacak. Nicolas Pepe, Trabzonspor’da şampiyonluk ve kupalar kazanmak istediğini söyledi.

Paylaş