havadurum

Netflix Türkiye Şubat 2023 Programı: Yeni Dizi ve Filmler

Netflix, şubat ayında Türkiye’de yayınlayacağı yeni dizi, film, belgesel ve lisanslı içeriklerin listesini açıkladı. İşte, Netflix Türkiye’nin şubat ayında ekleyeceği tüm içerikler…

1191

Netflix, Türkiye’de şubat ayında izleyicilerine sunacağı yeni dizi, film, belgesel ve lisanslı içeriklerin listesini açıkladı. İşte, Netflix Türkiye’nin şubat ayında ekleyeceği tüm içerikler…

Şubat Ayında Netflix’e Eklenecek Yerli Dizi ve Film

Netflix Türkiye, şubat ayında yerli yapımlara da yer veriyor. Bunlardan en dikkat çekeni, Funda Eryiğit, Alperen Duymaz ve Mehmet Günsür’ün başrollerini paylaştığı “Kül” adlı film. Film, 9 Şubat’ta Netflix’te yayınlanacak. Filmde, bir yangın sonucu hayatı değişen bir kadının, eski sevgilisi ve yeni tanıştığı bir adam arasında kaldığı bir aşk hikayesi anlatılıyor.

Şubat ayında Netflix’e eklenecek diğer yerli yapım ise “Orion ve Karanlık” adlı kısa film. Film, 2 Şubat’ta Netflix’te izlenebilecek. Filmde, bir çocuğun hayal gücü ve korkuları arasındaki sınırı keşfetmesi konu ediliyor.

Şubat Ayında Netflix’e Eklenecek Yabancı Dizi ve Film

  • Netflix, şubat ayında yabancı dizi ve filmlerle de izleyicilerini memnun etmeye çalışıyor. Bunlardan en çok merak edileni, çizgi roman uyarlaması olan “Avatar: The Last Airbender” adlı dizi. Dizi, 22 Şubat’ta Netflix’te erişilebilir olacak. Dizide, dört elementi kontrol edebilen son Avatar olan Aang’in, dünyayı kötü Ateş Ulusu’ndan kurtarmak için verdiği mücadele anlatılıyor.
  • Şubat ayında Netflix’e eklenecek diğer yabancı diziler arasında, “One Day” (8 Şubat), “A Killer Paradox” (9 Şubat), “Good Morning, Verônica: 3. Sezon” (14 Şubat), “Rythm+Flow: İtalya” (19 Şubat) ve “Kuvvetli Bir Alkış” (29 Şubat) bulunuyor.
  • Şubat ayında Netflix’e eklenecek yabancı filmler ise şöyle: “Aşk Oyunu” (14 Şubat), “Penceremden: Göz Göze” (23 Şubat) ve “KOD 8: 2. Kısım” (28 Şubat).

Şubat Ayında Netflix’e Eklenecek Belgesel

Netflix, şubat ayında belgesel severleri de unutmuyor. Şubat ayında Netflix’e eklenecek belgeseller arasında, “Aşk, Sapkın, Katil” (9 Şubat), “Einstein ve Atom Bombası” (16 Şubat) ve “Formula 1: Drive to Survive 6. sezon” (23 Şubat) yer alıyor.

Şubat Ayında Netflix’e Eklenecek Lisanslı İçerikler

Netflix, şubat ayında lisanslı içeriklere de yer veriyor. Bunlardan en popüleri, “Rick and Morty: 7. Sezon” (8 Şubat). Bu sezon, Rick ve Morty’nin maceralarının devam edeceği 10 bölümden oluşuyor.

Şubat ayında Netflix’e eklenecek diğer lisanslı içerik ise “Love is Blind 6. Sezon” (14 Şubat). Bu sezon, yarışmacıların birbirleriyle tanışmadan evlenmeye karar verdiği bir sosyal deneyi izleyeceğiz.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş