havadurum

Naim Makas Dünya Gazeteciler Günü’nü kutladı

Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas gazetecilere teşekkür mesajı yayımladı.

1027

Dünya Gazeteciler Günü vesilesiyle bir teşekkür mesajı yayınlayan Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, demokrasinin temel taşı olan gazetecilere duyduğu minnettarlığı ifade etti.

Gazetecilerin Özverili Çabası

Naim Makas, mesajında gazetecilerin demokratik ve ahlaki sorumluluk bilinciyle gerçekleştirdikleri haberlerin milletin gözü ve kulağı olduğunu vurguladı. Gazetecilerin zorlu koşullar altında gece gündüz çalıştığını ve fedakarlıkla görevlerini yerine getirdiğini belirtti.

Toplumsal Sorumluluğun Bilincinde

Çanakkale İl Başkanı, gazetecilerin toplumsal sorumluluğunun bilinciyle hareket ederek, tarafsız ve doğru habercilik misyonunu sürdürdüğünü ifade etti. Her şart altında milletin hak ve menfaatini koruma görevini en iyi şekilde yerine getirdiklerini dile getirdi.

Gazetecilere Minnettarız

Naim Makas, gazetecilerin demokrasiye katkısına vurgu yaparak, "Demokratik ve ahlaki sorumluluk bilinciyle yaptıkları haberlerle milletimizin gözü kulağı olan gazetecilere minnettarız" dedi.

Gazeteciler Bayramını Kutladı

Başkan Makas, teşekkürlerini sunarken, gazetecilerin Dünya Gazeteciler Günü'nü kutladı ve meslek hayatlarında başarılar diledi. Ayrıca, görevleri başında hayatlarını kaybeden gazetecileri de rahmet ve minnetle anmayı ihmal etmedi.

(Şerife Turhanlı)

Paylaş