havadurum

Müzikle Umuda Yolculuk projesinde hediyeler öğrencilere ulaşıyor!

ÇOMÜ’de iş birliği içerisinde düzenlenen ‘Müzikle Umuda Yolculuk Projesi’ ile toplanan köy okullarında eğitim gören öğrencilere ulaştırılmaya başlandı.

855

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü paydaşlığı, İletişim Fakültesi ve Kurumsal İletişim Direktörlüğü iş birliğiyle “Müzikle Umuda Yolculuk Projesi” kapsamında elde edilen ayakkabılar köy okullarında eğitim gören öğrencilere Sosyal Sorumluluk Proje Koordinatörlüğü tarafından ulaştırılıyor.

Ayakkabılar ulaştırılmaya başlandı!

İÇDAŞ Kongre Merkezinde MSSF Senfoni Orkestrası, Barış Korosu, Çocuk Korosunun sahne aldığı Müzikle Umuda Yolculuk Projesi kapsamında bilet yerine köy okullarında öğrenim gören çocuklar için 28-42 numara kullanılmamış-yeni spor ayakkabıların toplanarak Çanakkale’de bulunan köy okullarına ulaştırıldı.

Yüzlerce öğrenciye dokunuldu

Proje kapsamında Erenköy İlk ve Ortaokulu, Çınarlı İlkokulu, Arıburun İlkokulu ve Karacaören İlkokulunda eğitim gören yüzlerce öğrenciye özel olarak hazırlanan hediye paketleri Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Koordinatör Doç. Dr. Hicran Özlem Ilgın Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Nazan Çalbayram ve gönüllü öğrenciler aracılığıyla teslim edildi.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş