havadurum

Mutluluğa ilk adım; Hoşgeldin Bebek Sertifikası

Çan Devlet Hastanesinde yeni doğan bebeklere sunulan özel "Hoşgeldin Doğum Sertifikası" ailelerin hatıralarında unutulmaz bir anı olarak kalacak.

782

Çan Devlet Hastanesi, gebelik ve doğum sürecindeki takipleri üstün standartlar doğrultusunda gerçekleştirerek, yeni doğan bebekleri ve ailelerini özel bir şekilde karşılamaya devam ediyor. Hastane Yönetimi ve Kalite Birimi tarafından tasarlanan "Hoşgeldin Doğum Sertifikası", doğumun taçlandırılması ve ailenin bu anı ölümsüzleştirmesi için anlamlı bir hediye.

Çan Devlet Hastanesi yönetimi tarafından yapılan açıklamada; “Takipli gebelerimizin normal ve sezeryan doğum operasyonları aktif olarak üstün standartlar doğrultusunda hastanemizde yapılmakta olup bunu taçlandırma amacıyla hastane Yönetimi ve Kalite Birimi tarafından yeni doğan bebeklere ‘Hoşgeldin Doğum Sertifikası’ verilmektedir. Bu hafta hastanemizde yeni doğan değerli bebeğimizin ailesine hediye olarak tasarladığımız ‘Hoşgeldin Bebek’ sertifikalarını hastanemiz doğum ekibi, Kadın Hastalıkları Doğum Uzmanı Op. Dr. Vehbi Kaan Tangerli, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Fatma Kılıç ve Hastane Başhekimi Uzm. D.r Hasan Alpay tarafından takdim edildi. Çan Devlet Hastanesi yönetimi olarak değerli ailemizi tebrik eder, dünyaya getirdikleri yavrularının doğumu ile alakalı ömür boyu saklayacakları hatıra olacaktır” dediler.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş