havadurum

Mutfak Bahane Laura Kimdir? İşte Laura’nın Hayat Hikayesi!

Mutfak Bahane programının yeni yarışmacıları arasında dikkat çeken bir isim var: Laura. Laura, eşi Ahmet ile birlikte yemek yapma yeteneğini ve uyumunu sergiliyor. Laura, hem Türk hem de İtalyan lezzetlerine hakim olan bir pastane işletmecisi. Peki, Mutfak Bahane Laura kimdir? Laura’nın hayat hikayesi nasıldır? Laura’nın mesleği nedir? Laura’nın Instagram hesabı var mı? İşte Mutfak Bahane Laura hakkında bilmeniz gerekenler!

8540

Mutfak Bahane programının yeni yarışmacılarından biri olan Laura, izleyicilerin merakını uyandırdı. Laura, programda eşi Ahmet ile birlikte yemek yaparak rakipleriyle mücadele ediyor. Peki, Mutfak Bahane Laura kimdir? Laura’nın hayat hikayesi nasıldır? Laura’nın mesleği nedir? Laura’nın Instagram hesabı var mı? İşte Mutfak Bahane Laura hakkında bilmeniz gerekenler!

Mutfak Bahane Laura Kimdir?

Mutfak Bahane Laura, 1988 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen İtalyan olan Laura, çocukluğunu İtalya’da geçirdi. Liseyi bitirdikten sonra üniversite eğitimi için Türkiye’ye geldi. Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Laura, bir süre bankacılık sektöründe çalıştı. Daha sonra kendi işini kurmaya karar veren Laura, bir pastane açtı. Laura, pastane işletmeciliği yaparken eşi Ahmet ile tanıştı. Ahmet, Laura’nın pastanesinin müdavimi olan bir avukattı. İkili, bir yıl süren bir flört döneminin ardından 2017 yılında evlendi. Laura ve Ahmet çifti, Mutfak Bahane programına katılarak hem yemek yapma becerilerini hem de uyumlarını gösteriyor.

Mutfak Bahane Laura’nın Hayat Hikayesi

Mutfak Bahane Laura’nın hayat hikayesi, izleyicileri duygulandırdı. Laura, programda anlattığına göre, annesini küçük yaşta kaybetti. Babası ise Laura’yı büyütmek için elinden geleni yaptı. Laura, babasının kendisine çok destek olduğunu ve onunla gurur duyduğunu söyledi. Laura, babasının da bir yemek tutkunu olduğunu ve ona yemek yapmayı öğrettiğini belirtti. Laura, babasının en sevdiği yemeğin İtalyan usulü makarna olduğunu ve onu her yaptığında babasını hatırladığını ifade etti. Laura, babasının da kendisini izlediğini ve ona mesajlar gönderdiğini anlattı.

Mutfak Bahane Laura’nın Mesleği Nedir?

Mutfak Bahane Laura’nın mesleği, pastane işletmeciliğidir. Laura, kendi pastanesini açtıktan sonra birçok müşteri kazandı. Laura, pastanesinde hem klasik hem de modern tatlılar sunuyor. Laura, pastane işini çok sevdiğini ve yemek yapmanın onun için bir tutku olduğunu söylüyor. Laura, programda da yaptığı tatlılarla beğeni topluyor. Laura, programda hem Türk hem de İtalyan tatlıları yaparak farklı lezzetler sunuyor. Laura, programda en çok eşi Ahmet’in yaptığı profiterolü beğendiğini söyledi.

Mutfak Bahane Laura’nın Instagram Hesabı Var Mı?

Mutfak Bahane Laura’nın Instagram hesabı var. Laura, Instagram’da @lauraaltinbasak adlı bir hesap kullanıyor. Laura, Instagram hesabında hem pastane işinden hem de Mutfak Bahane programından paylaşımlar yapıyor. Laura, Instagram hesabında ayrıca eşi Ahmet ile olan fotoğraflarını da paylaşıyor. Laura, Instagram hesabında 15 bin takipçiye sahip. Laura, Instagram hesabında yaptığı paylaşımlarla hem hayranlarından hem de programdaki rakiplerinden yorumlar alıyor.

Mutfak Bahane Laura Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Mutfak Bahane Laura hakkında bilmeniz gerekenler şunlardır:

Mutfak Bahane Laura, 1988 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen İtalyan olan Laura, çocukluğunu İtalya’da geçirdi.

Mutfak Bahane Laura, Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Bir süre bankacılık sektöründe çalıştı. Daha sonra kendi pastanesini açtı.

Mutfak Bahane Laura, pastane işletmeciliği yaparken eşi Ahmet ile tanıştı. Ahmet, Laura’nın pastanesinin müdavimi olan bir avukattı. İkili, 2017 yılında evlendi.

Mutfak Bahane Laura, annesini küçük yaşta kaybetti. Babası ise Laura’yı büyütmek için elinden geleni yaptı. Laura, babasının kendisine çok destek olduğunu ve onunla gurur duyduğunu söyledi.

Mutfak Bahane Laura, yemek yapmayı babasından öğrendi. Babasının en sevdiği yemeğin İtalyan usulü makarna olduğunu ve onu her yaptığında babasını hatırladığını ifade etti.

Mutfak Bahane Laura, Instagram’da @lauraaltinbasak adlı bir hesap kullanıyor. Instagram hesabında hem pastane işinden hem de Mutfak Bahane programından paylaşımlar yapıyor.

(Saim Tunçman)

Paylaş