havadurum

Murat Özdemir kimdir? İşte Ebru Gündeş’in yeni eşi Murat Özdemir’in hayat hikayesi!

Ebru Gündeş’in Dubai’de evlendiği Murat Özdemir’in hayatı merak ediliyor. Murat Özdemir kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, kaç evlilik yaptı? İşte Murat Özdemir’in biyografisi…

25372

Şarkıcı Ebru Gündeş, boşandığı Rıza Zarrab’ın ardından yeni bir aşka yelken açtı. Ebru Gündeş, iş insanı Murat Özdemir ile Dubai’de evlendi. Ebru Gündeş’in yeni eşi Murat Özdemir, daha önce iki evlilik yapmış ve üç çocuk babası olmuştu. Peki Murat Özdemir kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, hangi şirketin sahibi, aslen nereli, eski eşi kim? İşte Murat Özdemir’in hayat hikayesi…

Murat Özdemir kimdir?

Murat Özdemir, 1969 yılında İstanbul’da doğdu. Tam adı Murat Osman Özdemir’dir. Aslen Adanalı olan Murat Özdemir, Adana Demirspor taraftarıdır. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Aile şirketi olan Özdemir İnşaat’ta kariyerine başlayan Murat Özdemir, yıllar içinde yönetici pozisyonuna yükseldi. Murat Özdemir, aynı zamanda Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası’nın (İNTES) yönetim kurulu üyesidir. Murat Özdemir, ayrıca Vatan Şehit ve Gazi Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin başkan vekilliğini de yapmıştır.

Murat Özdemir’in evlilikleri

Murat Özdemir, bugüne kadar üç evlilik yaptı. İlk eşinden iki, ikinci eşinden bir çocuğu olan Murat Özdemir’in, son evliliğini Şubat 2024’te Ebru Gündeş ile yaptığı ortaya çıktı. Murat Özdemir’in ilk eşinin adı bilinmiyor. İkinci eşi ise 2002 yılında Best Model Güzeli seçilen Selin Kabaklı’dır. Selin Kabaklı ile 2010 yılında evlenen Murat Özdemir, 2022 yılında boşandı. Selin Kabaklı ile olan evliliğinden bir kız çocuğu olan Murat Özdemir, Ebru Gündeş ile Dubai’de sade bir törenle evlendi. Ebru Gündeş’in evlilik fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı.

Murat Özdemir’in serveti

Murat Özdemir, inşaat sektöründe faaliyet gösteren Özdemir İnşaat’ın sahibidir. Özdemir İnşaat, Türkiye’nin önde gelen inşaat firmalarından biridir. Özdemir İnşaat, konut, iş yeri, alışveriş merkezi, otel, hastane, okul, cami gibi pek çok projeye imza atmıştır. Özdemir İnşaat’ın son olarak hayata geçirdiği projeler arasında, İstanbul Beylikdüzü’nde bulunan Özdemir Park, Özdemir Residence, Özdemir Tower, Özdemir Plaza gibi projeler yer almaktadır. Murat Özdemir’in servetinin ne kadar olduğu bilinmemektedir. Ancak Özdemir İnşaat’ın yıllık cirosunun milyonlarca lira olduğu tahmin edilmektedir.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş