Müdür Hayta okulları inceledi

6 Ağustos’ta Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan Mine Hayta, il merkezi ve ilçelerdeki okullarda incelemelerde bulundu.

488

Çanakkale İl Millî Eğitim Müdürü Mine Hayta, göreve gelmesinin ardından il merkezi ve ilçelerdeki okulları ve eğitim merkezlerini ziyaret etti, önümüzdeki eğitim-öğretim yılı öncesindeki hazırlıkları yerinde inceledi.

Okul gezilerine Karacaören İlkokulu ve Işıklar Muharrem Yılmaz Ortaokulu ile başlayan Müdür Hayta, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Büyük ve Şube Müdürü Bilal Bilen ile birlikte Karacaören İlkokulu Müdürü Abdulvasi Çetkin ile Işıklar Muharrem Yılmaz Ortaokulu Müdürü Murat Yılmaz’dan okulların genel ve fiziki durumları hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Esenler Mahallesinde yapımı devam eden 24 derslikli ortaokul ve anaokulu binalarında incelemelerde bulunan Müdür Hayta, yeni eğitim-öğretim yılında faaliyete geçmesi planlanan okulları yerinde inceledi.

Biga ilçesindeki okulları da ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Mine Hayta, Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen eşliğinde ilçede inşa edilen okul alanlarını gezdi. Yapımı devam eden Biga Okul Kampüsü ve Diyarbakırlı Ekrem Ergün İlkokulu ek binası inşaat alanında incelemelerde bulunan Hayta ve beraberindeki heyet; şantiye alanında yetkililer ile görüştü.

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Mine Hayta’nın okul ziyaretleri kapsamında sonraki durağı ise Gelibolu ilçesi oldu. Gelibolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Çakır ile birlikte ilçedeki okulların mevcut durumu ve gerçekleştirilen çalışmaları değerlendiren Müdür Hayta, kurum ve okulları ziyaret etti.

Okul ziyaretlerine hafta sonunda da devam eden Müdür Hayta, Çanakkale Anadolu Lisesi Pansiyonunda incelemelerde bulundu. Okul Müdürü Mehmet Şahin tarafından karşılanan İl Müdürü Hayta, okul ve pansiyonun genel durumu hakkında bilgilendirildi.

Çan ilçesindeki okullarda da incelemelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Mine Hayta, Çan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fuat Kılıçaslan eşliğinde eğitim-öğretim yılı hazırlıklarını ve inşa halindeki okulların durumlarını yerinde gözlemledi.

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Mine Hayta’nın Pazar günü gerçekleştirdiği ziyaretlerdeki bir sonraki ilçe ise Yenice oldu. Yenice İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Önder Çakıcı eşliğinde ilçe merkezindeki okullar ve Kalkım beldesindeki inşası devam eden ilkokul binasını gezdi, yetkililerden bilgi aldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Mine Hayta’nın Pazar günkü son durağı ise Merkez Kurşunlu Köyü Yaşam Merkezi oldu.

https://canakkaleolay.com/galeri/mudur-hayta-okullari-inceledi-113

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş