havadurum

Minik tenisçiler yine Biga’yı gururlandırdı

Türkiye Tenis Federasyonu’nun 2024 yılı içerisinde İzmir ve Düzce’de düzenlediği 8-9-10 yaş grubu turnuvalarında Biga’yı başarıyla temsil eden minik tenisçiler, Çanakkale’de düzenlenen 15 Temmuz Minikler İl Şampiyonası’ndan da madalya ile döndüler.

1177

Bigalı minik tenisçiler katıldıkları turnuvalarda elde ettikleri başarılarla göz dolduruyor.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün minik tenisçileri, antrenörleri Murat Tirfilli önderliğinde önce Türkiye Tenis Federasyonu’nun 2024 yılı içerisinde İzmir ve Düzce’de düzenlediği 8-9-10 yaş grubu turnuvalarında Biga’yı başarıyla temsil ettiler.

Son olarak Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce 8-9-10 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen 15 Temmuz Minikler (9-10 yaş) İl Şampiyonası’nda da büyük başarılara imza attılar.

Kızlar Kategorisinde Ilgım Oruç il 2.’si, Erkekler Kategorisinde Esat Hüseyin Tozyılmaz il 2.’si ve yine Erkekler Kategorisinde Buğra Manyas il 4.’sü oldu.

Çok sevdikleri tenis sporunda başarılı olmalarında büyük payı olan aileleri, antrenörleri ve kendilerine destek veren tüm Biga halkına teşekkür ettiklerini söyleyen Bigalı minik tenisçiler, en kısa zamanda Biga’ya birincilik madalyası ile dönmek istediklerini söylediler.

Başarılı sporcular, Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Ağustos ayında Çanakkale’de düzenlenecek olan 8-9-10 yaş Hafta Sonu Tenis Turnuvasına şimdiden hazırlanmaya başladılar.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş