Minik sporculardan milli olimpiyatçılara duygu dolu mektuplar

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın İstanbul’daki GSB Yaz Spor Okullarında eğitim alan minik sporcular, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda mücadele eden milli sporcular için mektup yazdı.

856

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda madalya mücadelesi veren milli sporcular için GSB Yaz Spor Okulu öğrencileri tarafından duygu yüklü mektup hazırlandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın İstanbul’un Bağcılar İlçesindeki Yaz Spor Okullarında eğitim alan minik sporcular, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nı heyecanla takip ettiklerini ifade ettiler.

Minik sporcular, mektuplarında milli sporcuları örnek aldıklarını, büyüdüklerinde onlar gibi ülkelerini yurtdışında temsil eden sporcular olmak istediklerini belirterek, milli sporculara başarı dileğinde bulundu. Mektuplar; milli forma, madalya, kupa, olimpiyat halkaları ve olimpiyat meşalesiyle süslenirken, öğrencilerden Hiranur Sarsık, mektubunda büyüdüğünde kendisi gibi olmak istediği kılıç branşında Türkiye’yi temsil eden ilk kadın sporcu olan Milli Eskrimci Nisanur Erbil’in resmini çizdi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş