havadurum

Milli Sporcular Boyner Dynamic Fest'te Deneyimlerini Paylaşıyor

Milli yüzücü Aysu Türkoğlu ve altın madalyalı milli atlet Tuğba Danışmaz, Boyner Dynamic Fest'te deneyimlerini ve spor tutkusunu paylaşıyor. Unutulmaz anılara tanıklık etmek için bu etkinliği kaçırmayın!

852

Spor tutkunları için heyecan verici bir etkinlik geliyor! Boyner Dynamic Fest, 23-24 Eylül tarihlerinde Kemerburgaz Kent Ormanı'nda, YBY Woods Yaşam ve Etkinlik Alanı'nda gerçekleşecek. Festival, farklı spor deneyimleri, yaratıcı atölyeler ve ilham verici konuşmacılarla dolu olacak. Bu yılın özel konukları ise milli yüzücü Aysu Türkoğlu ve milli atlet Tuğba Danışmaz.

Aysu Türkoğlu: Kuzey Kanalı'nda Unvan Sahibi Türk Sporcu

Milli yüzücü Aysu Türkoğlu, İrlanda ile İskoçya arasındaki Kuzey Kanalı'nı yüzerek geçerek Türkiye'nin en genç sporcusu ve ilk Türk kadını unvanını kazandı. Boyner Dynamic Fest'te, bu unutulmaz deneyimini ve spora olan tutkusunu paylaşacak.

Tuğba Danışmaz: Altın Madalyalı Milli Atlet

2023 Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası'nda kadınlar üç adım atlama kategorisinde altın madalya kazanan milli atlet Tuğba Danışmaz da festivalin özel konukları arasında yer alıyor. Spor tutkusu ve başarılarıyla tanınan Danışmaz, kendi kategorisindeki deneyimlerini ve sporun gücünü paylaşacak.

Boyner Dynamic Fest'te ücretsiz izlenecek

Her iki milli sporcu, 24 Eylül Pazar günü Değişim Sahnesi'nde deneyimlerini ücretsiz olarak paylaşacak. Boyner Dynamic Fest, eğlence, eğitici atölyeler, deneyimler, hareket ve enerjinin bir arada olduğu bir etkinlik olarak spor severleri bekliyor. Ayrıca, festivalde diyetisyenlerden yaşam koçlarına, mindfullness eğitmenlerinden spor psikologlarına kadar birçok uzman da katılımcılarla buluşacak.(Saim Tunçman)

Paylaş