Milletvekili Gider, Bayramiç Kaymakamı ve Tarım Panayırı’nı ziyaret etti

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Bayramiç Kaymakamı Emrah Bütün'ü ziyaret ederek ilçede düzenlenen Hayvancılık ve Tarım Panayırı'na katıldı. Gider, Bayramiç'in tarım ve hayvancılık alanındaki önemine değindi.

511

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Bayramiç ilçesinde bir dizi önemli ziyarette bulundu. Gider, Bayramiç Kaymakamı Sn. Emrah Bütün ile bir araya geldikten sonra, ilçede gerçekleştirilen Bayramiç Hayvancılık ve Tarım Panayırı’na katıldı. İlçenin coğrafi işaretli ürünleri ve tarım potansiyeli hakkında konuşan Gider, etkinliğin başarılı geçmesine katkı sağlayan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Bayramiç ilçesinde gerçekleşen bir dizi ziyarette bulundu. İlçenin tarım ve hayvancılık alanındaki potansiyelini vurgulayan Gider; “Bayramiç Kaymakamı Sn. Emrah Bütün’ü makamında ziyaret ettik. Ardından Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Bayramiç Belediyesi, Bayramiç Ziraat Odası, Bayramiç Süt Birliği, Bayramiç Kırmızı Et Üreticileri Birliği, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Çanakkale Ticaret Borsası’nın katkılarıyla gerçekleştirilen Bayramiç Hayvancılık ve Tarım Panayırında hemşehrilerimizle beraberdik.

Bayramiç Beyazı, Bayramiç Helvası, Bayramiç Elması, Bayramiç zeytinyağı gibi coğrafi işaret tescilli birçok markalaşmış ve markalaşma niteliğinde ürüne sahip, tarım ve hayvancılıkta önemli bir yeri olan Bayramiç ilçemizde bu güzel etkinliğin gerçekleşmesine katkı sağlayan tüm kurum, kuruluş, STK ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Haberin fotoğrafları için tıklayınız

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş