havadurum

Michael Jordan Öldü mü? Sosyal Medyada Yayılan İddia Gerçek mi?

Basketbol tarihinin en büyük isimlerinden biri olan Michael Jordan’ın öldüğüne dair iddialar sosyal medyada gündem oldu. Peki, Michael Jordan öldü mü? İşte, Michael Jordan hakkında merak edilenler…

4720

Michael Jordan, 17 Şubat 1963 tarihinde ABD’nin New York eyaletinde dünyaya geldi. Basketbol kariyerine North Carolina Üniversitesi’nde başlayan Jordan, 1984 yılında NBA’e Chicago Bulls takımıyla adım attı. Jordan, Bulls ile altı kez NBA şampiyonluğu yaşadı ve beş kez MVP ödülü aldı. Ayrıca iki kez Olimpiyat altın madalyası kazanan Jordan, basketbol tarihinin en etkili ve en popüler oyuncularından biri olarak kabul ediliyor.

Michael Jordan Öldü mü?

Sosyal medyada son günlerde Michael Jordan’ın öldüğüne dair iddialar yayılmaya başladı. Bazı kullanıcılar, Jordan’ın kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiğini ileri sürdü. Ancak bu iddiaların hiçbir gerçekliği yok. Michael Jordan, 58 yaşında sağlıklı bir şekilde yaşamaya devam ediyor. Jordan’ın ölüm haberleri, daha önce de zaman zaman ortaya çıkmış ancak her seferinde yalanlanmıştı. Jordan’ın hayranları, bu tür asılsız haberlere itibar etmemeleri gerektiğini belirtiyor.

Michael Jordan’ın Son Durumu

Michael Jordan, basketbolu bıraktıktan sonra iş hayatına atıldı. Jordan, NBA takımlarından Charlotte Hornets’in sahibi ve başkanı olarak görev yapıyor. Ayrıca Jordan, kendi adını taşıyan spor giyim markası Jordan Brand’in de kurucusu ve ortağı. Jordan, 2020 yılında Forbes dergisinin en zengin ünlüler listesinde 1,6 milyar dolarlık servetiyle 1000. sırada yer aldı. Jordan, aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerine de destek veriyor. Jordan, 2020 yılında siyahi hakları için mücadele eden kuruluşlara 100 milyon dolar bağışta bulunduğunu açıkladı. Jordan, özel hayatında ise ikinci eşi Yvette Prieto ve dört çocuğuyla mutlu bir yaşam sürüyor.

(SAİM TUNÇMAN)
Paylaş