havadurum

MHP’den DP’ye nezaket ziyareti

MHP İlçe Teşkilatı Demokrat Parti İl Başkanlığı’na nezaket ziyaretinde bulundu.

516
 
Demokrat Parti’de 4. Dönem İl Başkanı Mehmet Ünal’ın göreve gelmesi nedeniyle MHP İl Başkanı Efkan Erkan ve teşkilat üyelerinin gerçekleştirdiği ziyarette muhalefet cephesinde dostluk ve beraberlik mesajı verildi. Demokrat Parti Çanakkale İl Başkanı Mehmet Ünal ziyarette yaptığı konuşmada Çanakkale’de hep beraber siyaset yaptıklarını ve mecliste olmadıkları dönemde MHP’nin yer almasından daima memnuniyet duyduklarını kaydederek: “MHP Türk siyasetinin sigortasıdır” dedi.
 
Siyasete uzun yıllar hizmet veren isimler olarak amaçlarının en başta millete hizmet olduğunu belirten Ünal ziyaretin Çanakkale için de örnek olmasını diledi. Ünal: “ Siyasetteki kavgalardan bıktık, siyasetçilerin birbirleri ile iyi diyalog içinde olması gerekir. Kavgalar milletin aleyhinedir, kimseye bir yararı yoktur” derken Çanakkale’nin birçok konuda çok noksanları olduğunu, partilerin diyalog halinde kalarak, hizmetlerin Çanakkale iline kazandırılması noktasında iktidara daha fazla yaptırım uygulayabileceklerini söyledi.
 
MHP İl Başkanı Efkan Erkan ise 3 ay önce göreve gelen Demokrat Parti İl Başkanı’na görevinde başarılar dilerken DP’nin siyasette önemli bir kilometre taşı olduğunu kaydetti. Bundan sonra karşılıklı ziyaretleri ve diyalogları geliştireceklerini kaydeden Erkan Çanakkale gündemini değerlendireceklerini ve Çanakkale için ne yapılabileceği noktasında diyalog halinde kalacaklarını ekledi.
Paylaş