Meslek Yüksekokullarının Geleceği Tartışıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi  Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü (MEYOK) toplantısı ÇOMÜ Dardanos Yerleşkesinde gerçekleştirildi.

1075

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Dardanos Yerleşkesinde, Meslek Yüksekokulları Koordinatörlüğü (MEYOK) toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu başkanlık etti ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Dinçay Köksal, Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Prof. Dr. Hüsnü Levent Dalyancı, MEYOK Koordinatörü Doç. Dr. Engin Gür ile Meslek Yüksekokulu Müdürleri katılım sağladı. Toplantıda, meslek yüksekokullarının mevcut durumu değerlendirildi ve gelecek eğitim yılı için planlanan çalışmalar görüşüldü. Rektör Erenoğlu, bu tür toplantıların daha sık yapılmasının önemine vurgu yaparak, "Bu toplantılarda elde edilen sinerji ile yapılan çalışmalar çok verimli oluyor. Amacımız üniversitemizin her birimini bulunduğu noktadan daha ileri bir noktaya taşımak. Yerelde bölgenin dinamikleri ile hareket ederek bölgenin ihtiyaçlarına yönelik fark yaratacak çalışmalar yapmalıyız," dedi.

Rektör Erenoğlu, "Çalışmalarımızı, planlamalarımızı bu ihtiyaçları göz önünde bulundurarak yapmalıyız," diyerek sözlerini tamamladı. Toplantı, karşılıklı fikir alışverişlerinin yapılması ile sona erdi.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş