havadurum

Meme Büyütme Estetiği Öz Güveni Artırıyor

463

Meme büyütme estetiği kadınların en çok ilgi gösterdiği estetik cerrahi prosedürleri arasında yer alır. Bu doğrultuda meme büyütme İstanbul ilinde pek çok klinikte uygulanır. Bu aşamada dikkat edilmesi gereken alanında uzman ve deneyimli doktorları tercih etmektir.

Op. Dr. Evren İşçi meme estetiği ameliyatları konusundaki başarılı uygulamalarıyla öne çıkan isimlerden biridir. Hastalarıyla detaylı görüşmeleri ve gerekli tetkikleri yaptıktan sonra operasyona uygunluk kararını verir. Hastanın vücuduna en uygun, doğal ve yüksek düzeyde memnuniyet sağlayacak sonuçları almak için en doğru yöntemleri belirler. Siz de hem ameliyat sürecini hem sonrasını en konforlu şekilde geçirmek, doğal ve estetik açıdan tatmin edici sonuçlara erişmek için Op. Dr. Evren İşçi ile iletişime geçebilirsiniz.

Meme Büyütme Özelleştirilebilir Bir Prosedürdür

Göğüslerin dik, dolgun ve şekilli olması kadın güzelliğinin en önemli unsurlarından biri olarak kabul edilir. Göğüslerin yapısal ya da gelişimsel faktörlere bağlı olarak normal kabul edilenden küçük, büyük ya da sarkık olması kadınların öz güvenini ve yaşam kalitesini olumsuz yönde etkileyebilir.

Kadınların göğüsleri yapısal olarak farklı nedenler dolayısıyla küçük olabilir. Bunun yanı sıra göğüsler arasında boyut farkı ya da asimetri bulunabilir. Göğüslerin birbiriyle eşit hale getirilmesi ya da hacimlerinin artırılması için meme büyütme estetiği ameliyatı işlevsel bir çözümdür. Meme büyütme estetiği sırasında hasta özelinde seçilen silikon implantlar kulla anılır.

Silikon protezlerin yuvarlak ve damla gibi farklı türleri vardır. Yerleştirilecek olan silikon, ameliyat öncesi yapılan görüşmede hastanın ihtiyaçlarına ve beklentilerine uygun olacak şekilde belirlenir. Genel anestezi altında yapılan ameliyat sırasında silikon protez meme dokusunun arkasına ya da göğüs kasının arkasına yerleştirilebilir.

Her cerrahi prosedür gibi meme büyütme ameliyatı da bazı riskleri beraberinde getirir. Bu riskleri minimize etmek için estetik cerrah seçiminin çok önemli olduğu unutulmamalıdır. Ameliyata bağlı olarak kanama ve enfeksiyon gelişmesi nadir görülen bir durumdur. Ameliyat sonra bazı hastaların meme başı duyarlılığı artabilir ya da azalabilir. Kesi bölgesinde hissizlik gelişebilir. Bu tür durumlar genellikle geçici olmaktadır.

Sayfamıza buradan ulaşabilirsiniz. https://evrenisci.com/meme-buyutme/

(BÜLTEN)
Paylaş