Masumiyet Müzesi Netflix'te! Orhan Pamuk'un Kalemi Ekrana Taşınıyor: Masumiyet Müzesi Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Orhan Pamuk'un Masumiyet Müzesi Netflix'te! Nobel Ödüllü yazar Orhan Pamuk'un unutulmaz eseri Masumiyet Müzesi, 9 bölümlük bir mini dizi olarak Netflix'te izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

889

Nobel Ödüllü yazar Orhan Pamuk'un unutulmaz eseri Masumiyet Müzesi, Netflix'te 9 bölümlük bir mini dizi olarak izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Peki, Masumiyet Müzesi dizisi ne zaman yayınlanacak? Dizinin konusu ve oyuncuları hakkında neler biliyoruz?

Masumiyet Müzesi Dizisi Konusu

Masumiyet Müzesi dizisi, 70'li yılların İstanbul'unda geçen ve Kemal adında bir gencin, Füsun adındaki yoksul bir kıza olan yasak aşkını konu alıyor. Kemal, Füsun'a aşık olur ve onunla evlenmek ister. Fakat bu aşk, Kemal'in ailesi ve toplum tarafından kabul görmez. Yaşanan olaylar Kemal'i derinden etkiler ve Füsun'a olan tutkusu onu beklenmedik bir yola sürükler.

Masumiyet Müzesi Dizisi Oyuncuları

Masumiyet Müzesi dizisinin oyuncu kadrosu henüz resmi olarak açıklanmadı. Ancak bazı kaynaklardan Selahattin Paşalı'nın Kemal karakterini canlandıracağı ve Füsun rolü için de birden fazla adayın değerlendirildiği biliniyor.

Masumiyet Müzesi Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Masumiyet Müzesi dizisinin çekimlerinin 2024 sonbaharında başlaması ve dizinin 2025'te Netflix'te yayınlanması bekleniyor.

Masumiyet Müzesi Dizisi Hakkında Merak Edilenler

Masumiyet Müzesi dizisi kaç bölüm olacak?

Masumiyet Müzesi dizisi 9 bölümden oluşacak.

Masumiyet Müzesi dizisinin yönetmeni kim?

Masumiyet Müzesi dizisinin yönetmenliğini Zeynep Günay Tan üstlenecek.

Masumiyet Müzesi dizisinin senaristi kim?

Masumiyet Müzesi dizisinin senaryosu Ertan Kurtulan tarafından kaleme alınacak.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş