MasterChef Türkiye'de Talihsiz Kaza! Mehmet Şef’e Ne Oldu?

MasterChef Türkiye'nin son bölümünde heyecan doruktaydı. Mavi ve Kırmızı takım arasındaki kıyasıya rekabetin yaşandığı gecede, talihsiz bir kaza meydana geldi. Şef Mehmet Yalçınkaya, Zeynep'in tezgahında elini yaktı.

599

MasterChef Türkiye'nin bu akşam yayınlanan yeni bölümünde beklenmedik bir kaza yaşandı. Mehmet Şef, yarışmacılardan Zeynep'in tezgahında elini yaktı. Bu olay, heyecanın dorukta olduğu bölümde şeflerin yarışmacılardan Akdeniz ülkelerine özgü lezzetler hazırlamalarını istediği anlarda gerçekleşti.

Bireysel Dokunulmazlıkta Kıran Kırana Mücadele

Mavi ve Kırmızı Takım arasındaki rekabet dikkat çekti. Haftanın üçüncü dokunulmazlık yarışını Mavi Takım kazanırken, bireysel dokunulmazlık mücadelesi de büyük bir çekişmeye sahne oldu. Zeynep, bireysel dokunulmazlığı kazandıktan sonra haftanın beşinci eleme adayı olarak Ayşe'yi seçti.

Mehmet Şef Elini Yaktı

Kırmızı Takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık için mücadele ederken, Zeynep çift tadım yaparak şeflerin beğenisini kazandı. Ancak, Mehmet Şef'in Zeynep'in tezgahına geldiği anda yaşanan talihsiz kaza, dikkatleri üzerine çekti. Mehmet Şef, Zeynep'in tezgahındaki kaba dokunduğu anda eli yandı ve bu beklenmedik olay stüdyoda kısa süreli bir panik yarattı.

(ATİLLA AKIN)
Paylaş