MasterChef Türkiye'de Eleme Adayları Belli Oldu! İşte 24 Ekim Perşembe Gecesinin Sonuçları

TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıkan ve jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun oturduğu MasterChef 2024’te heyecan hız kesmeden devam ediyor. 24 Ekim Perşembe akşamı ekranlara gelen bölümde, haftanın son takım oyunu ve bireysel dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Takımlar arasında kıyasıya süren bu yarışın ardından eleme adayları da netleşti. İşte MasterChef Türkiye'de yaşananların detayları…

810

TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef 2024’te heyecan dolu bir hafta geride kalırken, eleme adayları da netleşti. Şefler Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüriliğini üstlendiği yarışmada, 24 Ekim Perşembe akşamı kazanan takım ve eleme adayları belli oldu. İşte, kıyasıya rekabetin yaşandığı gecenin ayrıntıları…

Mavi Takım Galip Geldi

MasterChef Türkiye’nin bu haftaki son takım oyununda, yarışmacılardan Türkiye’nin kıyı şehirlerinden ilham alan yemekler yapmaları istendi. İki takım arasındaki çekişmeli mücadele sonunda mavi takım, bu haftanın kazananı oldu.

Kırmızı Takımdan Üç Yarışmacı Dokunulmazlık İçin Yarıştı

Mavi takımın galibiyetinin ardından, tüm eleme adaylarının kırmızı takımdan çıkması dikkat çekti. Şef Mehmet Yalçınkaya, “Bu yıl ilk kez böyle bir şeyle karşılaşıyoruz. İlginç bir hafta oldu. Bu kadarını biz de beklemiyorduk” sözleriyle şaşkınlığını ifade etti. Kırmızı takımdan Beyza, Nigar ve Ezgi, eleme adaylığı riskinden kurtulmak için dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Bu mücadelede Beyza dokunulmazlığı kazanarak haftayı güvenli geçiren isim oldu.

Eleme Adayları Kimler Oldu?

Dokunulmazlık oyununu kazanan Beyza’nın ardından, Nigar ve Ezgi eleme adayları olarak belirlendi. Böylece, MasterChef’te haftanın eleme potasında yer alan yarışmacılar Alper, Erim, Kerem, Semih, Nigar ve Ezgi olarak sıralandı.

Geçtiğimiz Hafta Veda Eden İsim Nevzat Oldu

MasterChef Türkiye’de eleme heyecanı sürerken, geçtiğimiz haftada yarışmaya veda eden isim Nevzat olmuştu. Yeni eleme adaylarıyla birlikte, yarışmacılar için gerilim ve heyecan artmaya devam ediyor.

MasterChef Türkiye 2024’te giderek daralan kadro ve artan rekabetle yarışmacılar, her hafta yeteneklerini daha da zorlayarak şeflerin beğenisini kazanmaya çalışıyor.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş