MasterChef Türkiye'de 9 Eylül 2024 Gecesi Ana Kadroya Kim Girdi? İşte Kazanan İsim!

MasterChef Türkiye'de dün gece büyük bir heyecan yaşandı. Milli maç nedeniyle değişen yayın akışında, bu kez takım oyunu yerine ana kadroya seçilme mücadelesi gerçekleşti. İzleyicilerin merakla beklediği 9 Eylül 2024 Pazartesi akşamı yayınlanan bölümde, yedeklerden ana kadroya giren isim belli oldu. İşte, MasterChef son bölümde yaşananlar ve ana kadroya seçilen yarışmacı...

685

MasterChef Türkiye'nin 9 Eylül 2024 akşamı yayınlanan son bölümünde heyecan dolu bir mücadele yaşandı. Milli maç nedeniyle yayın akışında değişiklik yapılan gecede, takım kaptanlığı oyunu yerine yedeklerden ana kadroya geçiş mücadelesi gerçekleştirildi. İzleyenlerin büyük merakla takip ettiği gecede, 11 yarışmacı ana kadroya girebilmek için kıyasıya yarıştı.

MasterChef Türkiye'de Yedeklerden Ana Kadroya Kim Girdi?

Bu özel gecede yarışmacılar, şeflerin verdiği yaratıcı yemek yapma görevi için sarımsak ana malzemesi ile yarıştılar. Danilo, Somer ve Mehmet Şef, 45 dakikalık süre sonunda hazırlanan tabakları değerlendirerek en iyi üç tabağı seçti. Finalde Huriye, Bera ve Sercan isimleri öne çıktı. Gecenin sonunda ise Bera, şeflerden tam not alarak MasterChef ana kadrosuna girmeye hak kazandı.

MasterChef Kaptanlık Oyunu Yapılmadı

Normalde pazartesi günleri oynanan takım kaptanlığı oyunu, milli maç nedeniyle bu hafta gerçekleşmedi. Onun yerine, yedeklerden ana kadroya girecek yeni yarışmacı seçimi yapıldı. 9 Eylül 2024 akşamı yayınlanan bölümde, yarışmacılar tek etaplı bir mücadele verdi.

Ana Kadro Yarışmacıları İçin Son Şans

MasterChef Türkiye’de yedek yarışmacılar için bu bölüm, ana kadroya girebilmeleri adına son fırsattı. Yaratıcılıklarını sarımsak ana ürünü üzerinden sergileyen yarışmacılar, şeflerin beğenisini kazanmak için çaba gösterdiler. Danilo, Somer ve Mehmet Şef’in değerlendirmeleri sonucunda, gecenin kazananı Bera oldu ve MasterChef Türkiye ana kadrosuna katılmaya hak kazandı.

MasterChef 9 Eylül Gecesi Neler Oldu?

MasterChef Türkiye’nin 9 Eylül 2024 tarihli bölümünde ana kadroya seçilen isim, izleyiciler tarafından büyük ilgiyle karşılandı. 11 yarışmacının son defa tezgah başına geçtiği bu gecede, sadece bir kişi MasterChef ana kadrosuna dahil olabildi. Sarımsak ile yaratıcı bir yemek yapma görevi, yarışmanın seyrini belirledi ve gecenin sonunda Bera, şeflerin beğenisini kazanarak ana kadroya katıldı.

(ESRA GÜLLER)
Paylaş