MasterChef Türkiye 24 Eylül Eleme Potasında Kimler Var? 1. Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

MasterChef Türkiye'de heyecan dolu bir akşam daha geride kaldı. 24 Eylül 2024 Salı akşamı ekrana gelen bölümde, eleme adayları belli oldu ve haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan takım açıklandı. Kaptanlar Akın ve Zübeyde'nin liderliğindeki kırmızı ve mavi takımlar, ‘çay saati’ konseptinde mücadele etti. Şeflerin istediği dokuz farklı çeşidi hazırlayan yarışmacılar arasında kırmızı takım başarı gösterdi ve dokunulmazlığı kazandı. Mavi takım ise bireysel dokunulmazlık oyununa çıktı ve iki yarışmacı eleme potasına gönderildi.

588

24 Eylül Salı akşamı yayınlanan MasterChef Türkiye'nin son bölümünde eleme potasına giren isimler ve dokunulmazlık oyununu kazanan takım belli oldu. Akın ve Zübeyde'nin kaptan olduğu haftada, kırmızı ve mavi takımlar ikinci dokunulmazlık oyununda 'çay saati' konseptiyle karşı karşıya geldi. Yarışmacıların yaptığı yemekler şefler tarafından değerlendirildi ve dokunulmazlık kazanan takım belirlendi. Peki, bireysel dokunulmazlığı kim kazandı, eleme potasına kimler gitti? İşte detaylar…

Mavi Takım Dokunulmazlığı Kaybetti, Bireysel Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

Çay saati konseptinde hazırlanan yiyecekler arasında parmesanlı kurabiye, dereotlu poğaça, gül böreği, mücver, mercimek köftesi, çilekli tart, sakallı, mekik ve cevizli kek yer aldı. Şefler, yarışmacılara hazırlık için 1 saat süre verdi. Kırmızı takımın yemekleri şeflerin beğenisini toplarken, mavi takım kaybeden taraf oldu. Mavi takımda yarışmacılar bireysel dokunulmazlık için tezgah başına geçti. Şefler bu turda çikolatayla yaratıcı tabaklar yapılmasını istedi. 45 dakikalık sürenin sonunda en başarılı tabak Alper'den geldi ve bireysel dokunulmazlığı kazanan isim Alper oldu.

MasterChef 1. ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Alper, eleme potasına Bera'yı gönderdi. Mavi takımda yapılan eleme oylamasında ise en fazla oyu Kaan aldı. Böylece 24 Eylül itibarıyla MasterChef eleme adayları Bera ve Kaan olarak belirlendi. Her iki yarışmacı da potaya girerken, önümüzdeki günlerde kimin eleneceği büyük bir merakla bekleniyor

Mehmet Şef’ten Duygusal Anlar: Bera’ya Destek

Dokunulmazlık oyununda Bera, hazırladığı yemeği beğenmediği için gözyaşlarına boğuldu. Bu sırada devreye giren Mehmet Şef, Bera'ya sarılarak moral verdi. Bu duygusal anlar izleyiciler ve sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça konuşuldu. Mehmet Şef'in destekleyici tavrı, genç yarışmacının moralini yeniden toplamasına yardımcı oldu.

Dokunulmazlık Oyununu Kırmızı Takım Kazandı

Haftanın ilk dokunulmazlık oyunu, çay saati konsepti ile yapıldı. Kırmızı takım, şeflerin istediği menüyü en iyi şekilde hazırlayarak dokunulmazlığı kazanan taraf oldu. Böylece kırmızı takım, eleme potasından kurtulmuş oldu. Mavi takım ise bireysel dokunulmazlık ve eleme potası heyecanını yaşadı.

MasterChef Türkiye'de heyecan ve rekabet her geçen gün artarken, bu hafta eleme potasına giden Bera ve Kaan'ın durumu gelecek bölümde netleşecek.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş