havadurum

MasterChef’te Sürpriz Veda! MasterChef’te Kim Elenip Yarışmaya Veda Etti?

MasterChef All Star’da heyecanlı bir eleme gecesi yaşandı. Yedi yarışmacının kıyasıya mücadele ettiği gecede, 2018 yılının şampiyonu Uğur Kardaş yarışmaya veda eden isim oldu.

2293

MasterChef Türkiye’nin sevilen yarışması MasterChef All Star, Cumartesi akşamı ekranlara geldi. Haftanın finalinde yedi yarışmacı eleme potasına girdi. Tanya, Barış, Kıvanç, Esra, Batuhan, Eren ve Uğur, şeflerin belirlediği malzemelerle lezzetli ve yaratıcı yemekler yapmak için ter döktü. İlk turda porçini mantarı ve keçi tereyağı ile yemek yapmak zorunda kalan yarışmacılardan üçü potadan kurtuldu. İkinci turda ise Somer Şef’in perde pilavı tabağını yapmaya çalışan dört yarışmacıdan ikisi finale kaldı. Son ikiye kalan Tanya ve Uğur arasından ise şeflerin oylarıyla elenen isim belli oldu.

MasterChef’te elenen isim kim oldu?

MasterChef All Star’da elenen isim, 2018 yılının şampiyonu Uğur Kardaş oldu. Uğur, Somer Şef’in perde pilavı tabağını yapamayınca şeflerin oylarıyla yarışmaya veda etti. Uğur’un elenmesi hem arkadaşlarını hem de izleyicileri şaşırttı. Uğur, elendikten sonra “Ben elimden geleni son ana kadar yaptım, son dakikaya kadar pes etmedim. Burada olmayı da çok istemezdim. Tamamen gururum kırıldı” dedi.

MasterChef’te haftanın eleme adayları kimlerdi?

MasterChef All Star’da haftanın eleme adayları şöyle belirlendi: Haftanın ilk eleme adayı Tahsin’in seçimi ile Tanya oldu. Eleme potasına giden ikinci yarışmacı Barış, üçüncü yarışmacı ise Kıvanç oldu. Dördüncü eleme adayı ise Esra oldu. Beşinci eleme adayı Batuhan olurken, altıncı eleme adayı Eren oldu. Haftanın son eleme adayı ise Uğur oldu.

MasterChef’te ödül oyununu kim kazandı?

MasterChef All Star’da ödül oyunu gecesinde mavi ve kırmızı takım ödül oyunu için karşı karşıya geldi. Peynirlerden oluşan yaratıcı bir yemeğin yapıldığı programda en başarılı tabağı ortaya çıkaran yarışmacı 100 bin TL’lik büyük ödülün sahibi olacak. MasterChef ödül oyunu gecesinde ikinci tura kalan Sergen, Barbaros, Barış, Kıvanç, Azize, Tolga, Dilara, Esra, Tahsin, Cemre sıfır atık konseptinde yarıştı. Kıran kırana mücadelelere sahne olan ikinci etapta en başarılı tabağı ortaya çıkaran Barbaros 100 bin TL’lik büyük ödülün oldu.

MasterChef All Star ne zaman yayınlanacak?

MasterChef All Star’ın yeni bölümü 8 Ekim 2023 Cumartesi akşamı saat 20:00’de TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Yarışmacılar yeni haftada hem ödül hem de eleme oyunlarında ter dökecek. MasterChef All Star’ı kaçırmamak için takipte kalın.

Paylaş