havadurum

MasterChef’te şok elenme! Yarışmaya veda eden isim belli oldu

MasterChef All Star’da eleme heyecanı doruğa ulaştı. Yedi yarışmacının koltuğu sallandı. Peki, MasterChef’te kim elendi? MasterChef elenen isim kim oldu? İşte detaylar…

983

MasterChef All Star’da yarışmacılar, büyük ödül için kıyasıya mücadele ediyor. Her hafta bir kişinin elendiği yarışmada kimin kazanacağı merak konusu. Peki, MasterChef’te kim elendi? 24 Eylül 2023 MasterChef elenen isim kim oldu? İşte detaylar…

MasterChef All Star’da eleme gecesi

TV8’in sevilen yarışması MasterChef All Star’da bu hafta eleme gecesi yaşandı. Geçtiğimiz hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarında kaybeden takımın yarışmacıları, eleme potasına girmişti. Kerem, Dilara, Barbaros, Sefa, Sergen, Azize ve Tanya, MasterChef’ten elenmemek için ter döktü.

MasterChef’te elenen isim Sefa oldu

Eleme oyununda yarışmacılara üç farklı tabak sunuldu. Yarışmacılar, bu tabaklardan birini seçerek aynısını yapmaya çalıştı. Şeflerin değerlendirmesi sonucunda en başarılı tabağı yapan Kerem oldu ve eleme potasından çıktı. En başarısız tabağı yapan ise Sefa oldu ve MasterChef’e veda etti.

Sefa’nın vedası duygulandırdı

MasterChef’ten elenen Sefa, yarışma arkadaşlarına sarılarak vedalaştı. Sefa’nın gözyaşlarına boğulduğu anlar izleyicileri de duygulandırdı. Sefa, yarışmadan ayrılırken şunları söyledi: “Bu yarışmada çok güzel anılar yaşadım. Arkadaşlarımın hepsini çok seviyorum. Şeflerime çok teşekkür ediyorum. Bana çok şey kattılar. Bu yarışma benim için çok önemliydi. Ama her şeyin bir sonu var. Ben de buraya kadar geldim. Umarım hayallerime ulaşırım.”

MasterChef All Star’da finale doğru

MasterChef All Star’da finale doğru heyecan giderek artıyor. Yarışmacılar, büyük ödül için kıyasıya mücadele ediyor. Her hafta bir kişinin elendiği yarışmada kimin kazanacağı merak konusu. MasterChef All Star’ın yeni bölümleri her akşam TV8’de ekrana geliyor.

(Şerife Turhanlı)

Paylaş